Všeobecná diskusia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
Endy: pekne video, len si mohol viacej potocit ako benderovu c6g s h22. I ked osobne by som siel do k20 swapu.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Prosim pomoc, neviem najst na internete presnu odpoved aku potrebujem.
Takze, auto sa defaulne predava s runflat pneumatikami, cize nema rezervne koleso a nemusi mat ani sadu na opravu defektu.
Ale, co ked dam runflat pneumatiky prec, nahodim klasicke, co vtedy? MUSIM mat rezervne koleso, alebo staci mat sadu na opravu defektu ? Musim mat v tomto druhom pripade, kedy nemam runflat pneu aj zdvihak a kluc na kolesa, alebo mi staci iba sada na opravu defektu ? Vdaka !
Takze, auto sa defaulne predava s runflat pneumatikami, cize nema rezervne koleso a nemusi mat ani sadu na opravu defektu.
Ale, co ked dam runflat pneumatiky prec, nahodim klasicke, co vtedy? MUSIM mat rezervne koleso, alebo staci mat sadu na opravu defektu ? Musim mat v tomto druhom pripade, kedy nemam runflat pneu aj zdvihak a kluc na kolesa, alebo mi staci iba sada na opravu defektu ? Vdaka !
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Ak Ti ide o STK alebo o pokuty, plati to, co mas v technicaku...
Sucastou povinnej vybavy je dojazdove koleso spravneho rozmeru, dvihak a kluc na matice. Tato povinnost odpada, ak mas na aute pneu s moznostou dojazdu aj po defekte alebo ak mas opravnu sadu. Cize v pripade, ze mas opravnu sadu, ktora nevyzaduje demontaz kolesa, nepotrebujes dvihak ani kluc na koleso.
http://www.zakonypreludi.sk/zz/2009-464#f6808959
http://www.zakonypreludi.sk/zz/2009-464#f6808959
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Ak nemáš nahodené run-flat pneumatiky, musíš mať buď rezervné koleso ( + zdvihák o nosnosti minimálne najviac zaťaženej nápravy + kľúč na skrutky, alebo matky použitého typu) ALEBO opravnú sadu na defekty.
P.S.: osobne, ak je to možné, odporúčam rezervu. Chcel by som vidieť, ako sada na opravu defektov spraví TOTO
\\edit: pardon, s odpoveďou ma predbehli...
P.S.: osobne, ak je to možné, odporúčam rezervu. Chcel by som vidieť, ako sada na opravu defektov spraví TOTO
\\edit: pardon, s odpoveďou ma predbehli...
- Wizik
- VIP
Ok, takze mi staci potom len ta sada na opravu, vdaka.
Idem totiz kupovat nove kolesa a kedze som velmi poctivy obcan a TP je pismo svate ( ), tak uz som u importera vybavil schvalenie, aby mi konecne zapisali na fizlici korektny rozmer pneu. Sirku disku fizel kontrolovat na 100% nebude, to uz je jedno a na STK budem chodit so zimnymi kolesami, ktore su na chlp predpisove. A kedze moc nechcem runflaty, potreboval som tuto info.
Idem totiz kupovat nove kolesa a kedze som velmi poctivy obcan a TP je pismo svate ( ), tak uz som u importera vybavil schvalenie, aby mi konecne zapisali na fizlici korektny rozmer pneu. Sirku disku fizel kontrolovat na 100% nebude, to uz je jedno a na STK budem chodit so zimnymi kolesami, ktore su na chlp predpisove. A kedze moc nechcem runflaty, potreboval som tuto info.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Idealne je mat zapisany iba rozmer pneu a tym padom tam mozes dat disky ake chces. Teda ak si dostatocne uchylny a dokazes napr. natiahnut 225ku pneu na 10" disk
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Wizik
- VIP
To sa mi asi nepodari, lebo v tych papieroch je aj rozmer disku, aj ked bez ET.
Papierovo maju ist 8x19 predok a 9x19 zadok, ale chcem o 0,5" sirsie na kazdej naprave.
Papierovo maju ist 8x19 predok a 9x19 zadok, ale chcem o 0,5" sirsie na kazdej naprave.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
trosku mimo temu, ale
takže mitsu asi musí dať papa 100 okt benzínu... po presťahovaní na svk zisťujem ze rozdiel v cene ČR a SR je 40 centov v neprospech SR... wtf
rozdiel na jednu nádrž cca 20e
šialené
edit : rozdiel 100 okt v ČR a 95 SR je 20 centov v neprospech SR
rozdiel na jednu nádrž cca 20e
šialené
edit : rozdiel 100 okt v ČR a 95 SR je 20 centov v neprospech SR
to mas tak, ja som v sobotu tankoval v parndorfe za 1,356 a ked som prisiel na SK tak na slovnafte mali podobne cisla 1,536 len inak prehadzane
V Kittsee som tankoval podobne. U mna to pri mojej miniaturnej nadrzi robi cca. 8 € rozdiel.
ja som mal so sebou 20l bandasku a aj s nou som natankoval 55l a to uz som mal rucicku na palivometri par desiatok kilometrov na nule
42 ale nieco tam este bolo a ked mam 5 a menej litrov v nej tak sa tomu nechce velmi nastartovat