niektore zmeny su pritiahnute za vlasy. HD tank len vlastny? WTF? Naco potom tie HD tanky su? Ja bezim na notase, takze pouzivam "standard" (=archaic and shit) renderer a HD tanky maju asi tak 2 urovne LOD(Level Of Detail): do 50m full HD, nad 50m nejaka divna machula, musim priblizit, aby som videl zasa HD. LOD je super vec, no vacsinou treba mat viac nez 2 urovne. Mali by zapracovat hlavne na tom a nie este dalej znizovat kvalitu HD modelov.
nerf borsiga je malo, WT-E100 tiez. WT PZ4 asi tiez.
AFK panther nezachrani nic, teda urcite nie vyssia ROF...
Japanese tank changes
- repair costs of Type 97 Te-Ke reduced by 5 percent
toto je proste vtip....kde je buff Chi-Nu, Chi-To a Chi-Ri? A imho este nerf Type 61.
death star HESH nerf - juchuuuu, konecne. Mohlo to trvat aj kratsie.
reworked following maps: Sacred Valley, Cliff, Sand River, Hidden Village, Erlenberg, El-Halluf, Airport, Komarin
prerobenych 8 map? WTF? Cliff nepotreboval ziadne zmeny, Erlenberg sa menil pred chvilou, Komarin tiez
Sacred Valley som strasne dlho nevidel v hre - nebola ta mapa nahodou stiahnuta?
El Halluf som videl video, vyzera uzasne. No nie je to optimalne (ide o vseobecny problem s prerabkami map)\
Sand River - podla mna velmi zmeny nebolo treba, ale uvidime, som zvedavy
Hidden Village - to iste co Sand River. Jedina chyba tej mapy bola ta obrovska hora
Airport - zasa mapa, ktora nepotrebovala ziadne zmeny?
A preco teda neprerobili Swamp? Je tam pozicia, ktora dava podstatnu vyhodu 1 timu, teraz ale neviem presne jak to vypada na minimape. Ale urcite ju vsetci poznate
Co sa tyka vseobecneho problemu s prerabkami map: Vacsina map sa meni na areny pre tanky so silnym pancierom, HTcka a obrnene TDcka. Je narocnejsie snipovanie, s MTckami clovek musi "obchodovat" s HPckami alebo spoliehat na neschopnost nepriatela trafit sa. Pre LTcka su mnohe prerobene mapy podstatne tazsie. Aspon moje postrehy a pocity su take