M1ch4l napísal:reworked following maps: Sacred Valley, Cliff, Sand River, Hidden Village, Erlenberg, El-Halluf, Airport, Komarin
prerobenych 8 map? WTF? Cliff nepotreboval ziadne zmeny, Erlenberg sa menil pred chvilou, Komarin tiez
Sacred Valley som strasne dlho nevidel v hre - nebola ta mapa nahodou stiahnuta?
El Halluf som videl video, vyzera uzasne. No nie je to optimalne (ide o vseobecny problem s prerabkami map)\
Sand River - podla mna velmi zmeny nebolo treba, ale uvidime, som zvedavy
Hidden Village - to iste co Sand River. Jedina chyba tej mapy bola ta obrovska hora
Airport - zasa mapa, ktora nepotrebovala ziadne zmeny?
Sacred Valley bola strašne nevyvážená medzi stranami, Cliff nie je ideálny (najmä pre e-sport), Erlenberg standard asi nie je tak zle na tom, možno len assault/encounter, Komarin totálne domrvili a to isté platí pre Malinovku. Sand River je momentálne nevhodný pre HTs a má málo krytia pred artinami. Hidden Village je IMHO principiálne zlá mapa - artiny vedia skoro všade strieľať, ísť do mesta je zbytočnosť a tanky s dobrým pancierom veže/sklopením dela majú skoro všade veľkú výhodu. Airport? tiež zlá mapa kde sa nedá skoro nič spraviť, ak je viac SPGs, vedia skoro všade strieľať.
Som zvedavý, kedy konečne prerobia Siegfried line a Himmelsdorf, resp. Mines. Na Siegfried nemá zmysel ísť niekde inde ako do mesta, Mines a Himmelsdorf sú príliš malé na T10 15vs.15. Zmeny Murovanky som tiež videl a vyzerajú ok. Už by ostávalo len obdobne zmeniť trochu Prokhorovku = zväčšiť mapu a pridať väčšiu dedinku (problém je, že už je 1km x 1km).