Prirovnanie super. Zial ale aj toto je na Slovensku realne. Hlavne ked ti povedia, ze ty ako 62r. pan nie si suci na transplantaciu kostnej drene a nechaju ta proste skapat.QuaDko napísal:To ja keby som lekaŕ a vidím zrazeného človeka rozflákaného po ceste tak mám povedať rodine že prepáčte ja sa s tým babrať nebudem to je na dlho ?
Auto - problém s brzdami
Re: Auto - problém s brzdami
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Musis sa zacat riadit pravidlom.
Co si sam nespravis, ako by si ani nemal.
Co si sam nespravis, ako by si ani nemal.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Čo sa tíka aut tak sa tým riadim už veľmi dlho ale myslel som si že človek ktorý to robí niekoľko rokov a majú sním lǔdia dobré skúsenosti tak mi toto nepovie a naozaj mi tú kosačku opraví. Proste slovenská realita nikomu sa nechce s niečím hrať hlavne aby mali za to prachy. To som si teraz spomenul keď mi na aute čistili intercooler a prídem domov a hadice od sania mi na niektorých miestach kde mali byť pripevnenél len vyseli bez šróbikov proste des a hrôza. Nemám už na toto slov
Working on
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ked s tym defakto nic nespravil, nech vrati $$.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Aby som to teda upresnil povedal že to bola cena toho filtra a sviečky tak som to od neho ani nechcel 20€ ma z biedy nevytrhne
Working on
- shiro
- Pokročilý používateľ
no len tu ide o princip, ze ti neodstranil zavadu. Ze tam daco vymenil je pekne, ale isto sa mu to muselo takto prejavit, len sa skratka na to vykaslal. A este ked to dorazil tym, ze on sa s tym babrat nebude...drzost maximalna.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
toto zial plati na vsetko, nie len na servisy. doma sme chceli od stolara dat spravit vstavanu skrinu a nejake policky. kym sa odhodlal spravit tu skrinu tak ubehli asi 3 mesiace, a s polickami nas dalsie 3 natahoval ze uz ich ma doma hotove a stale nic, sa na to vysral. jednoducho sa ludom nechce robit a nezalezi im na ich dobrom mene
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
presne tak, kriza je vsade okolo nas a ludom sa NECHCE robit.
A su navyse lajbavi a sprosti (takze nevedia, aj keby nahodou chceli). Parada.
A su navyse lajbavi a sprosti (takze nevedia, aj keby nahodou chceli). Parada.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ten lekar to neberiem ako prirovnanie, ale holy fakt.
tak ako napisal mp3turbo, vsade sama kriza, ludia placu ze nie je roboty ale ak niekomu nieco zadam robit, tak sa na mna pozre ci som kompletny. a to nevravim o tom, ze by som po nom chcel, aby pouzil pri tom aj mozog.
Som velmi rad ze som si nasiel skutocne dobreho mechanika. aspon to auto je v cajku
tak ako napisal mp3turbo, vsade sama kriza, ludia placu ze nie je roboty ale ak niekomu nieco zadam robit, tak sa na mna pozre ci som kompletny. a to nevravim o tom, ze by som po nom chcel, aby pouzil pri tom aj mozog.
Som velmi rad ze som si nasiel skutocne dobreho mechanika. aspon to auto je v cajku
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- shiro
- Pokročilý používateľ
lebo vacsina ludi by chcela vyvalovat rit v kancli, a klikat do IE za 2500/mes...kavicka, olovrantik, o 14-tej, 15-tej uz pojdeme domov, no nie?
ale aj smetiara musi dakto robit a to nieje vobec zle platena praca, napriklad. Tiez mam jedneho znameho, ktory uz 4-5r sedi doma nezamestnany a zivi ho rodina. Ked minule zadrel, ze on nechce pracu v ktorej by musel mat za daco zodpovednost, skoro som mu jednu pridrbal. kokos, ako keby mal na vyber. Radsej vycucava rodinu.
ale aj smetiara musi dakto robit a to nieje vobec zle platena praca, napriklad. Tiez mam jedneho znameho, ktory uz 4-5r sedi doma nezamestnany a zivi ho rodina. Ked minule zadrel, ze on nechce pracu v ktorej by musel mat za daco zodpovednost, skoro som mu jednu pridrbal. kokos, ako keby mal na vyber. Radsej vycucava rodinu.
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB