World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Skús, uvidíš
Skus oboje o takych 50-100MHz.Spacepen napísal:Stačí iba core clock alebo aj memory clock?
Spoiler: ukázať
Skúsil som a vôbec to nepomohlo najviac to vidieť pri himmelsdorf.
Aj to je možné, mne napr. tiež padal driver a hneď na to aj samozrejme aj hra, keď bola karta trošku viac pretaktovaná, ale zaujímavé, že problém bol iba v tejto hre. Zo WG-supportu prišla odpoveď aby som nepoužíval Mody
Pouzivam najaktualnejsie beta drivre, mam grafiku pretaktovanu na 1200MHz (R9 270X) a nikdy som taky problem nemal... Zvlastne.
Hej presne. Dal som tam najnovší beta ovládač a je to o kúsoček lepšie Ale stále skoro to isté a čo som pozeral témy ohľadom amd a world of tanks tak nie som sám čo má problémy.
Tak dnes som si kupil E50M a super rozohrata hra a následoval pad hry... Už dávno som to nemal...
EDIT: Kupil som si po dlhšom čase KV1S a je to váížne fun tank... V bitkách Vi a VII tier je to radosť..!
EDIT2: dnes to zase dobre začína...
Wins/Battles: 0 (4) (0.0%)
A konečna dnešna bilancia po tom ako som to už vzdal ...:
Wins/Battles: 2 (13) (15.4%)
EDIT: Kupil som si po dlhšom čase KV1S a je to váížne fun tank... V bitkách Vi a VII tier je to radosť..!
EDIT2: dnes to zase dobre začína...
Wins/Battles: 0 (4) (0.0%)
A konečna dnešna bilancia po tom ako som to už vzdal ...:
Wins/Battles: 2 (13) (15.4%)
pepo30 ty to budes musiet zacat hrat pre radost, lebo na staty to asi nepojde
WOT- MAGO666
Už to dávno nehrám na staty ale ako to mam hrať pre radosť keď mi to dava takéto tými a nonstop prehra....?
skus 3 catu, ako citam je tu kopec dobrych hracov, skus s nimi pohrat.keby som nemal pauzu urcite by som si s tebou zahral.
WOT- MAGO666
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
daj si par dni od hry pauzu, urcite ti to pomozepepo30 napísal:Už to dávno nehrám na staty ale ako to mam hrať pre radosť keď mi to dava takéto tými a nonstop prehra....?
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup