Predne brzdy Micra
Re: Predne brzdy Micra
Tak bud len rad, ze stoja iba tolko. V zasade nespravis chybu ked zoberes akukolvek z tych znamejsich znaciek - cize ate, trw, bosch, brembo, meyle. A idealne od rovnakej znacky kotuce aj platnicky, nech sa vyhnes piskaniu alebo zvysenemu opotrebeniu kotucov/platniciek.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
volal som s mechanikom a on mi hovoril ze ma dobre skusenosti s remsa, ze mal aj ATE ale niektore piskaju
remsa ale nemaju kotuce tak mozno zoberiem ATE, BOSCH alebo MEYLE kotuce a Remsa dosticky
remsa ale nemaju kotuce tak mozno zoberiem ATE, BOSCH alebo MEYLE kotuce a Remsa dosticky
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
prosim ta na remsu sa akurat tak vyremsuj... nespekuluj sracky, mas to za sedem halierov (a niekoho nezabijes na prechode, za co si nevysluzis 5 rokov natvrdo) ked si proste kupis bosch, meyle, ate.
Nespekuluj.
S brzdami nie su srandy. Na brzdach sa nesetri. Tieto ceny co tu mas su take srandovne ze uz srandovnejsie to hadam ani nejde. Nerob blbosti.
Nespekuluj.
S brzdami nie su srandy. Na brzdach sa nesetri. Tieto ceny co tu mas su take srandovne ze uz srandovnejsie to hadam ani nejde. Nerob blbosti.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ale kto tu riesi ceny? Riesim to aby mi to napr nepiskalo. Ked si kupim ate a budu piskat tak sa vam akurat podakujem. Ceny su take ze mi je jedno ktore kupim, riesim kvalitu a spolahlivost.
Ps keby som chcel usetrit tak zoberiem prave tie Ate kedze su suverejne najlacnejsie ze?
Ps keby som chcel usetrit tak zoberiem prave tie Ate kedze su suverejne najlacnejsie ze?
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Pozeram, ze beres z rovnakeho shopu
Bosch - nebrat, piskaju a prasia
Brembo - ak brembo tak brembo sport
Super kombinacie su:
Zimmermman kotuce + Textar dosky
Alebo Zimmermman kotuce a ATE dosky. Sam to tak mam vzadu a super.
Chybu nespravis ani ATE kotucmi a ATE doskami ;-)
Bosch - nebrat, piskaju a prasia
Brembo - ak brembo tak brembo sport
Super kombinacie su:
Zimmermman kotuce + Textar dosky
Alebo Zimmermman kotuce a ATE dosky. Sam to tak mam vzadu a super.
Chybu nespravis ani ATE kotucmi a ATE doskami ;-)
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
No asi ano, mam pocit ze si mi ho ty niekde poradil a odvtedy tam objednavam. Maju super ceny aj pristup. Raz sa mi podarilo objednat nespravny diel omylom a zobrali mi ho naspat aj po dvoch tyzdnoch. Jedina nevyhoda je ze nie su va Ba cize kurier za 4ecka ale prezijem.
Zimmerman kotuce nemaju bohuzial, tak asi pojdem do tych ate, ale ked budu piskat nakopem vas do zadku
Zimmerman kotuce nemaju bohuzial, tak asi pojdem do tych ate, ale ked budu piskat nakopem vas do zadku
- Chris
- Pokročilý používateľ
Jak nie? Sak su na svatoplukovej , mne nechceli zobrat jedne stierace, omylom sa objednali ramienkove namiesto bezramienkovych, ale bolo to 4-5€, so whatever
Ja mam v predu na honde komplet ATE, zadok zimmerman kotuce a ATE dosky. Ked dojdem, teda ak vobec dojdem z dovolenky, tak ti mozem ukazat ako brzdia a nepiskaju
Ja mam v predu na honde komplet ATE, zadok zimmerman kotuce a ATE dosky. Ked dojdem, teda ak vobec dojdem z dovolenky, tak ti mozem ukazat ako brzdia a nepiskaju
Tak teraz neviem ci hovorime o tom istom, ja nakupujem v dsauto
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Piskanie ATE brzd bude diskutabilne, ja mam napriklad ATE kotuce a mozno aj platnicky, to neviem naisto nakolko brzdy menil este predosli majitel a mne piskaju.
Dalej k ATE, na bmwklube na nich dost ludi nadava lebo sa vlnia pri prudsom brzdeni, ale tu zohrava aj faktor ze su to dost tazke auta. Lenze ak su tie brzdy urcene pre dany typ vozidla tak maju vydzrat aj prudke brzdenie.
Na tvojom mieste tam dam TRW alebo Textary, myslim ze prasenie ta velmi trapit nebude kedze mas plechy s puklicami vsak?
A dsauto som ti radil tusim ja.
Dalej k ATE, na bmwklube na nich dost ludi nadava lebo sa vlnia pri prudsom brzdeni, ale tu zohrava aj faktor ze su to dost tazke auta. Lenze ak su tie brzdy urcene pre dany typ vozidla tak maju vydzrat aj prudke brzdenie.
Na tvojom mieste tam dam TRW alebo Textary, myslim ze prasenie ta velmi trapit nebude kedze mas plechy s puklicami vsak?
A dsauto som ti radil tusim ja.
- Chris
- Pokročilý používateľ
Potom maju rovnaky system ako kde ja nakupujem.
Mam ATE a s 1,5-6 tonovym autom nemam problem.
Otazne je ci ti piska zmes kotucov a dosiek, alebo to, ze ti vycnieva krajna hrana na kotuci, ci mas brzdy aspon raz rocne vycistene, pohyblive casti namazane medenou pastou alebo ATE plastickym mazivom na brzdy.
ATE dava prvovyrobu vela znackam, takze pochybujem, aby davali nieco co nevydrzi nic.
Bmwklub je diskutabilny 90% je tam nastrocnych, co si myslia, ze ak maju stare hajtry e36/e46/e39, vyholenu hlavu, sice nevedia pravopis, ale hlavne vela nadavok... Nuz kindermafosi.
Zbytok co maju know how a dobre auta, uz ani nepisu...
Ak dobre zabehnes, sadnu si a nejazdis ako idiot, tak nema sa co stat.
Napr co som videl, tak zacinajuci drifteri maju externy rozdelovac brzdneho tlaku, len na prednu napravu, aby mohol lahsie driftovat.
Je jasne, ze na taketo ucely asi OEM brzdy stacit nebudu, ale prehreju sa a potom, ze nestacia a krutia sa atd
Mam ATE a s 1,5-6 tonovym autom nemam problem.
Otazne je ci ti piska zmes kotucov a dosiek, alebo to, ze ti vycnieva krajna hrana na kotuci, ci mas brzdy aspon raz rocne vycistene, pohyblive casti namazane medenou pastou alebo ATE plastickym mazivom na brzdy.
ATE dava prvovyrobu vela znackam, takze pochybujem, aby davali nieco co nevydrzi nic.
Bmwklub je diskutabilny 90% je tam nastrocnych, co si myslia, ze ak maju stare hajtry e36/e46/e39, vyholenu hlavu, sice nevedia pravopis, ale hlavne vela nadavok... Nuz kindermafosi.
Zbytok co maju know how a dobre auta, uz ani nepisu...
Ak dobre zabehnes, sadnu si a nejazdis ako idiot, tak nema sa co stat.
Napr co som videl, tak zacinajuci drifteri maju externy rozdelovac brzdneho tlaku, len na prednu napravu, aby mohol lahsie driftovat.
Je jasne, ze na taketo ucely asi OEM brzdy stacit nebudu, ale prehreju sa a potom, ze nestacia a krutia sa atd
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Praveze to boli skusenosti prave tch skusenejsich.
Potom sa tam aj zacalo riesit ze nieje jedno kde tie ATE kotuce boli vyrobene, ze iba tie v nemecke su naozaj kvalitne , atd.
V kazdom pripade nove brzdy budem brat EBC.
A diky za tipy, kraj na kotuci uz troska je.
O dva tyzdne budem doma tak som aj tak mal v plane zhodit strmene a cele to precistit a premazat co treba.
Potom sa tam aj zacalo riesit ze nieje jedno kde tie ATE kotuce boli vyrobene, ze iba tie v nemecke su naozaj kvalitne , atd.
V kazdom pripade nove brzdy budem brat EBC.
A diky za tipy, kraj na kotuci uz troska je.
O dva tyzdne budem doma tak som aj tak mal v plane zhodit strmene a cele to precistit a premazat co treba.
- Chris
- Pokročilý používateľ
Jaaj som zabudol, pozor na podozrive lacne ATE su to polske FAKY zabalene akoby v origo krabicy a kvalita horsia jak starline