100 ľudí 100 chutí tie RR mi pripadaju nudne a obyčajneloleqboleq napísal:poviem ti to tak...iď do tesca...kúp RR a kúp aj tie logitechy...tu ti garantujem, že tie logitechy budeš vracať v rámci 7 dní
a mimochodom...RR sa ti nepáčia ale tie kockaté kolotočáriny logitechy áno
Rada pri kupe Headsetu
Re: Rada pri kupe Headsetu
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
sluchátka si nekupuješ na to aby dobre vyzerali, ale aby dobre hrali predsa
by som si pozrel človeka na ulici s tými logitech na hlave
Spoiler: ukázať
nepovedal som nič o tom že ich budem brať von to určite nie aj keby som kupil tie RR tak ich nezoberiem von na von mam špunty. A ty by si si kupil niečo čo sa ti vôbec nepači ??xsi69 napísal:sluchátka si nekupuješ na to aby dobre vyzerali, ale aby dobre hrali predsa
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
my sme ti chceli len pomôcť a dobre poradiť
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
No ja by som take akg-k1000 na hlave nenosil, ved aj doma by sa mi vsetci smiali. Porta pro su menej odvazne, ale tiez vyzeraju otrasne.
Tie odporucane RR nemaju v danej cene konkurenciu. Stoja urcite za to. Aj ked nevyzeras ako "PG". Ale ved rozhodnut sa mozes sam. Chalani ti tu dali navrhy. Ked sa ti nelubia, nevadi. Len, aby sme boli na cistom. RR su zvukovo aj cenovo(pozitivne obe) uplne inde
Tie odporucane RR nemaju v danej cene konkurenciu. Stoja urcite za to. Aj ked nevyzeras ako "PG". Ale ved rozhodnut sa mozes sam. Chalani ti tu dali navrhy. Ked sa ti nelubia, nevadi. Len, aby sme boli na cistom. RR su zvukovo aj cenovo(pozitivne obe) uplne inde
Spoiler: ukázať