Herný PC - Zvolil som si dobre? Prosba o pomoc
Re: Herný PC - Zvolil som si dobre? Prosba o pomoc
pajkovacka to isti
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Nic v zlom, ale ked dokaze clovek takto vytrhnut kabel z pinu svojou neodbornostou a neznalostou, tak pochybujem, ze by nabral tolko zrucnosti, aby to opravil sam
Odnes kabel niekde do elektra a popytaj sa ci ti to tam nenasadia.
Odnes kabel niekde do elektra a popytaj sa ci ti to tam nenasadia.
- flubertn
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2008, 14:00
noo myslím že to zmrskal keď opravoval otočenie zdroja
Ale keď sa už dostal tak ďaleko tak by to mohol zvládnuť.
A Ako je to s CPU? už je doma?
Ale keď sa už dostal tak ďaleko tak by to mohol zvládnuť.
A Ako je to s CPU? už je doma?
Takže konektor opravený
A CPU, Alza.sk mi dáva celkom fajne zľavy za ten procák nezaplatím ani 200€ a bude asi pozajtra
A CPU, Alza.sk mi dáva celkom fajne zľavy za ten procák nezaplatím ani 200€ a bude asi pozajtra
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Ono je trosku rozdiel v piskani cievok koli FPS a koli oc a vyssim V a zatazi, kde pri sapphire piskaju v zatazi asi vsetky dualx karty. Vyssie verzie som nemal moznost odskusat, ale neref. Asusy urcite nie.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
Otázka ešte teda. Mám 2 ventilátory zapojené cez MOLEX. Čo by ste mi odporučili na ich reguláciu a za koľko?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
vyrucil by som tie prdy
cez molex ? jedine, ak si napájkuješ na + nejaký odpor
cez molex ? jedine, ak si napájkuješ na + nejaký odpor
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
A nie je nejaký spôsob ako to zredukovať na niečo čo ide regulovať bežnejšie?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
čo to sú za vrtulníky ?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- pipo137
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
ešte raz a pomaly... aké sú to tie dva fany (keď ich máš napojené na molex) ??
Edit: mohol si ma zas predbehnúť
Edit2: keďže sa to tu pýtaš na dvoch rôznych miestach, tak ďalej ohľadom tých fanov pokračujeme tu: http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 5&t=101652 a tam aj odpovedz
Edit: mohol si ma zas predbehnúť
Edit2: keďže sa to tu pýtaš na dvoch rôznych miestach, tak ďalej ohľadom tých fanov pokračujeme tu: http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 5&t=101652 a tam aj odpovedz
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 5600 + Nocua NH-D14 Black RAM: Patriot Viper Steel 2x8GB @ 3600MHz 14-16-16-16-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1500/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Sound card: Asus Xonar Essence STX Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
DESKTOP 2 MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 5x WD Red (20TB)
Smartphone: Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro
DESKTOP 2 MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 5x WD Red (20TB)
Smartphone: Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro
Odpovedal som tam, poprosím o rady
Duplicitne temy byvaju potrestane, nabuduce si na to davaj pozor. Toto je forum, nie pokec, tak tazko ti tu niekto odpovie do minuty, aj kebyze zalozis 10 tem.
Nevedel som to, dám si na to teda pozor.
A ďalšia otázka. Zajtra mi už konečne príde procesor, ako skontrolujem, či je to dobrý kus alebo vôbec?
A veľmi mi držte palce nech už pôjde všetko ako má :/ :S mám obavy už
A ďalšia otázka. Zajtra mi už konečne príde procesor, ako skontrolujem, či je to dobrý kus alebo vôbec?
A veľmi mi držte palce nech už pôjde všetko ako má :/ :S mám obavy už
stiahnes logicku schemu procaku, zoberies multimeter a poprepinas piny
No jak asi. Das ho do dosky a zapnes.
Procaky su elektronicky testovane, to ze pride vadny kus je sanca tak mala, ze skor vyhrajes v sportke. Ked to nejde, tak vacsinou je problem v doske. Aj ked aj tie su testovane, ale nie na vsetky cpu. Hlavne tie, kt. pridu na trh neskor.
No jak asi. Das ho do dosky a zapnes.
Procaky su elektronicky testovane, to ze pride vadny kus je sanca tak mala, ze skor vyhrajes v sportke. Ked to nejde, tak vacsinou je problem v doske. Aj ked aj tie su testovane, ale nie na vsetky cpu. Hlavne tie, kt. pridu na trh neskor.
Ale ja som myslel skôr, nech ide všetko spolu, lebo som to ešte vôbec nemal zapnuté že či som tam niečo neposral alebo tak Veď je to môj prvý PC čo si kupujem a už hneď som si ho aj poskladal, však čo budem Určite poznáte ten pocit, že prvykrát idete stlačiť tlačítko zapnúť