Pred kompletizovaním zostavy som sa ešte pustil do jednej maličkosti... keďže k ssd-čku a k tomu doterajšiemu 2,5" hdd (320GB) pribudne ešte jeden 2,5" (160GB - nemám ho kde využiť a hodnotu to aj tak dokopy žiadnu nemá aby som to predával, tak aspoň v pc na nejaké ďalšie zálohy sa hodí), takže dokopy budem mať v pc 3x 2,5" hdd, rozhodol som sa vyrobiť si taký obstojnejší kôš pre tri 2,5" disky, ktorý sa nasťahuje do horných 5,25" pozícií. Dole v 3,5" diskovom koši teda ostanú len tie dva Green-y čo mám (aspoň tam budem mať miesto na neskôr pre tretí disk).
Z 3mm plastovej dosky som si narezal potrebné kúsky a sekundovým lepidlom poriadne zlepil.
Teraz ma ešte čaká pekne to vybrúsiť, nalakovať do čiernej, vyvŕtať diery pre uchytenie tých diskov a vymyslieť nejaké poriadne odvibrované uchytenie (nechcem ten kôš len tak voľne položiť na nejakú penu, čo by síce bolo úplne jednoduché a zároveň efektívne riešenie, ale chcem aby to tam pevne držalo)
Jaj, a dodám, že mechanika ide preč... pravdu povediac podľa mňa už ani nefunguje, keďže ani neviem, kedy som ju naposledy použil