Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
pockaj ked zacne prsat, uvidis hovno, ja D2S kupujem 4300K a nejaky "xenon look" mozem srat, magori so 7500K su slepi za dazda. Akakolvek dizajnova vec je pod mojou bezpecnostou, a na to netreba zabudat, hento vyhod do kosa alebo predaj tuningerovi s feliciou.
.
Akú majú životnosť tie Osram Night Breakery?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak ako hento su 4000K co by nemalo byt nejak strasne
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Mozem potvrdit ze NB tak v priemer pol roka. Ale za tu svietivost hlavne v noci mi stoji si priplatit par Eur. Minule som balenie kupoval v akcii za 13e
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
presne ako hovori snake, zacne v noci prsat a si nahraty bohuzial vlastna skusenost
VZDY predavam aj inde
toho pol roka je casovy udaj alebo sa to moze lisit poctom odjazdenych km? lebo niekto za pol roka prejde 20 000km a niekto 5 000 km.
Ale ak je to pol roka a je jedno ci s tym jazdis alebo nie tak je to ozaj na prd.
Ale ak je to pol roka a je jedno ci s tym jazdis alebo nie tak je to ozaj na prd.
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak uvidim, ked to nebude svietit tak to pojde do... prec, zatial za dobreho pocasia odskusane a bolo to fajn
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ten pol rok je u mna priemer. Napriklad teraz ich tam mam uz 10 mesiacov a stale svietia. Mesacny najazd na sukromnom aute mam 500km. Skor ako KM sa rozdrbu rozsvecovanim. Preto chcem poriesit denne svieteniescarinko napísal:toho pol roka je casovy udaj alebo sa to moze lisit poctom odjazdenych km? lebo niekto za pol roka prejde 20 000km a niekto 5 000 km.
moje obyc mitsu majú skoro 3r, 40.000km a fungujú... sám som prekvapený
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Na nasom rodinnom Golfe vydrzali seriove ziarovky zhruba 4 roky, nejakych 60 000 Km.
Ked odisla jedna tak do tyzdna nasledovala druha. Planovane zastaravnie neojebes, prave na tomto priklade je perfektne vydno ako dobre to maju prepocitane.
Odvtedy su tam klasicke H7 Narva ziarovky, svietivost je uplne v pohode aj v tme aj za dazda.
A tie su tam uz nejake 3 roky.
Este poznamenam ze je tam aktivovane denne svietenie, takze po nastartovani motoru a uvolneni rucnej brzdy sa automaticky zapnu stretavacky.
Ked odisla jedna tak do tyzdna nasledovala druha. Planovane zastaravnie neojebes, prave na tomto priklade je perfektne vydno ako dobre to maju prepocitane.
Odvtedy su tam klasicke H7 Narva ziarovky, svietivost je uplne v pohode aj v tme aj za dazda.
A tie su tam uz nejake 3 roky.
Este poznamenam ze je tam aktivovane denne svietenie, takze po nastartovani motoru a uvolneni rucnej brzdy sa automaticky zapnu stretavacky.
- landrower
- Pokročilý používateľ
musim povedat ze v tme tie osramy svietia fakt dobre, som zvedavy co to da za dazda...
Chalani, možno blbá otázka, ale pneumatika, ktorá je seknutá na boku sa asi nedá opraviť, čo?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
vacisnou nie, ak su narusene tie vlaka tak je pneumatika v tahu. Mne sa to tiez minule podarilo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
podla toho ako, da sa to cele nanovo zavulkanizovat ale vyjde to drahsie ako nova guma niekedy
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345