Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
tiez som toho nazoru, este maly bazmek po klinci mozno, ale na hentakom by som ja teda nejazdil...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Este ohladom toho kluca na Sharana...boli sme v autorizaku...zabili sme dve hodiny casu a dialkove stale nejde.... Podla vsetkeho, aj ten jeden kluc, co sme dostali k autu je nekompatibilny... divne nie?!
Povedali,ze potrebujem kluc s kodom xxxxxxA na konci... taky nastastie mam z druheho auta... nakodovat mi to tiez neslo podla standardneho postupu( otocit klucik, pockat par sekund, postalcat lock/unlock..no proste presne podla navodu)..... Nejake napady/rady? Vdaka...
Povedali,ze potrebujem kluc s kodom xxxxxxA na konci... taky nastastie mam z druheho auta... nakodovat mi to tiez neslo podla standardneho postupu( otocit klucik, pockat par sekund, postalcat lock/unlock..no proste presne podla navodu)..... Nejake napady/rady? Vdaka...
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- landrower
- Pokročilý používateľ
veru, pri aute s nekompatibilnym klucom by som preventivne menil minimalne exterierove zamky a deletol vsetky kluce z pamate... bovhie kde su originaly a preco je to tak jak to je
Ba - Nr 29 min
Nr - Ba 27 min ctjb
Zato Ba - Split 13 hod... jbmnt kolóny. Ale mali sme peknú stihaciu jazdu s multivanom vs c63 na Pag. Ruka hore, gumy horeli a spotreba 11,9 na 2.0TDi. Zatiaľ asi rekord. Turbo plakalo ešte dva dni potom
Nr - Ba 27 min ctjb
Zato Ba - Split 13 hod... jbmnt kolóny. Ale mali sme peknú stihaciu jazdu s multivanom vs c63 na Pag. Ruka hore, gumy horeli a spotreba 11,9 na 2.0TDi. Zatiaľ asi rekord. Turbo plakalo ešte dva dni potom
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Nevedel som, už viem, tak teda, nejazdil by som už na takej vďaka
- landrower
- Pokročilý používateľ
ach, na firemnom som nedobrzdil do VW caddy, caddy ma na narazniku maly odtlacok od oka na tazny hak, mne to zohlo celo :/ posrane papundeklove auta...
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
bud rad ze mas dake deformacne zony, ak by si nemal, pohlo by ti celou kasnou.
ale stava sa
ale stava sa
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
kolega z prace predava ak by hladal niekto oktavku I
http://auto.bazos.sk/inzerat/39690667/S ... v-2000.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/39690667/S ... v-2000.php
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Pijem si kávu, čítam ten inzerát, pozerám, že je slušne napísaný a keď som došiel ku cene, skoro mi zabehlo
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak, vies, ono ja by som bol radsej keby naraznik splnil ucel, a absorboval naraz, namiesto toho, aby to bolo len plastove cudo a prve co schyta je ram cela. naraznik menit je ovela mensi problem ako celo. proste naraznik je tak makky plast ze sa ohol tam, a skocil nazad, nulova ucinnost. a potom uz isla ocel.... nastastie rozpera cela je este pred chladicom, takze ten je v kuseChris napísal:bud rad ze mas dake deformacne zony, ak by si nemal, pohlo by ti celou kasnou.
ale stava sa
oprava ~300 podla klampiara, uvidime co povie poistovna