navigacia do android smartphone - moje poziadavky
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
navigacia do android smartphone - moje poziadavky
zdravim,
teraz som pouzival Navigon Europe navigaciu na ceste (isiel som danu trasu prvykrat)
nebola zla, ale ak by sa naslo este nieco, co by vedelo splnit nalsedujuce poziadavky bolo by to super
--> Navigon ukazuje maximalnu povolenu rychlost, co je fajn, avsak pacilo by sa mi, ak by mi pri jazde na okreske na naplanovanej trase aj vedel ukazat ako daleko je najblizsia obec, kde sa pojde zasa 50km/h, nech viem ci ma zmysel sa dajako moc rozbiehat alebo sa to vobec neoplati, resp ci sa mi oplati tam supnut 5. stupen a is ekonomicky alebo skor potocit kusok 4ku a nasledne zasa spomalovat
--> v meste mi velmi chybalo radenie do jazdnych pruhov na velkych krizovatkach (toto ma garmin navigacia pekne urobene)
--> taktiez by ma mohol vediet okriknut hlasnejsie a aj opakovane ak idem rychlejsie, nie jen kratke Beware! a maly trojuholnicek k znacke rychlosti (som zvyknuty na You are over the speed limit! )
teraz som pouzival Navigon Europe navigaciu na ceste (isiel som danu trasu prvykrat)
nebola zla, ale ak by sa naslo este nieco, co by vedelo splnit nalsedujuce poziadavky bolo by to super
--> Navigon ukazuje maximalnu povolenu rychlost, co je fajn, avsak pacilo by sa mi, ak by mi pri jazde na okreske na naplanovanej trase aj vedel ukazat ako daleko je najblizsia obec, kde sa pojde zasa 50km/h, nech viem ci ma zmysel sa dajako moc rozbiehat alebo sa to vobec neoplati, resp ci sa mi oplati tam supnut 5. stupen a is ekonomicky alebo skor potocit kusok 4ku a nasledne zasa spomalovat
--> v meste mi velmi chybalo radenie do jazdnych pruhov na velkych krizovatkach (toto ma garmin navigacia pekne urobene)
--> taktiez by ma mohol vediet okriknut hlasnejsie a aj opakovane ak idem rychlejsie, nie jen kratke Beware! a maly trojuholnicek k znacke rychlosti (som zvyknuty na You are over the speed limit! )
...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: navigacia do android smartphone - moje poziadavky
Sygic to splna... pise rychlost ktora nasleduje - cize vidiet, za cca aku vzdialenost je ina rychlost.. atd...
si stahni z GOOGLE PLAY skusobnu verziu na 7dni a uvidis..
https://play.google.com/store/apps/deta ... aura&hl=sk
Teraz maju akciu 30€ vratane free HUD /polozis navigaciu na palubnu dosku, a ona prostrednictvom odrazu na celnom skle premieta udaje../ http://i1.ytimg.com/vi/SifFC8pJQoE/maxresdefault.jpg
si stahni z GOOGLE PLAY skusobnu verziu na 7dni a uvidis..
https://play.google.com/store/apps/deta ... aura&hl=sk
Teraz maju akciu 30€ vratane free HUD /polozis navigaciu na palubnu dosku, a ona prostrednictvom odrazu na celnom skle premieta udaje../ http://i1.ytimg.com/vi/SifFC8pJQoE/maxresdefault.jpg
Spoiler: ukázať
ja som tiez vyskusal viac navigacii na android ale vzdy z toho vysiel ako vitaz sigic
edit mod: zmazanie navazdania na warez . a pise sa to Sygic ked to kradnes aspon sa nauc ako sa to pise
edit mod: zmazanie navazdania na warez . a pise sa to Sygic ked to kradnes aspon sa nauc ako sa to pise
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
podobne prispevky si treba odpustit. Oficialne je sygic na iba na poredaj. Ziadne navadzanie na warez.
Tiez sa priklanam k Sygic
Tiez sa priklanam k Sygic
Naposledy upravil/-a HellAngel v Po 21. Júl, 2014, 13:50, upravené celkom 2 krát.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Sygic - urcite Sygic. Ak to chces skusit na dlhsie ako je trial pisni mi ss.
ako mod: patro16 tu ziadne piratiny mazem ti tvoj rozum nabuduce to bude za ban aby slovaci kradli slovensky SW - to je uz moc aj na fica snad
Vzdy sa da - momentalne je dokonca vonku sale a ta apka sa da zohnat za smiesne prachy na to kolko toho ponuka a pamatajte odvody a dane firmy idu do NASEJ-Slovenskej pokladnice!
ako mod: patro16 tu ziadne piratiny mazem ti tvoj rozum nabuduce to bude za ban aby slovaci kradli slovensky SW - to je uz moc aj na fica snad
Vzdy sa da - momentalne je dokonca vonku sale a ta apka sa da zohnat za smiesne prachy na to kolko toho ponuka a pamatajte odvody a dane firmy idu do NASEJ-Slovenskej pokladnice!
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ja som si ho pred tyzdnom na moj note 3 zadovazil celu europu za 30eur a obsahuje vsetko co vyzadujes
http://www.sygic.com/en/android:buy-now
momentalne je europa za 30€ a mas k tomu zadara HUD v cene 10€ tusim
momentalne je europa za 30€ a mas k tomu zadara HUD v cene 10€ tusim
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
...kto nestihol za tych uzasnych 30€, tak momentalne je to (europa+hud) za 24.99€
EDIT: sorry, pozeral som to v mobile a ten hud som tam fakt videl... ale minule som v noci videl na chodniku jezka a nakoniec to bola tenisova lopticka btw, ja som kupil za tych 29.99
EDIT: sorry, pozeral som to v mobile a ten hud som tam fakt videl... ale minule som v noci videl na chodniku jezka a nakoniec to bola tenisova lopticka btw, ja som kupil za tych 29.99
Naposledy upravil/-a mirjak v St 30. Júl, 2014, 21:48, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mal som trial a nehovorilo mi pri odbocovani nic. kupil som za 29 eu plus hud tak som zvedavy no ako to bude, bo som neskusal este
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Sygic je super, akurát ho teraz dáva jeden z našich operátorov k paušálu...
stefan.koval, hlasové navigovanie funguje aj pri trial verzii, len si musíš v nastaveniach zapnúť, aby ti teta kvákala cez reproduktor telefónu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
zapnute boloí secko, len niekedy nechapem preco je nieco sivou fajfkou oznacene a ked na to kliknem je to zelenou fajfkou oznacene. ze co ta siva znamena
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
ak niekto potrebuje aj mapu Ruska, tak prezmenu sa da kupit Europa+Rusko za 27.99e
Kód: Vybrať všetko
http://www.sygic.com/static/paypal-offer/