Herný PC - Zvolil som si dobre? Prosba o pomoc
Re: Herný PC - Zvolil som si dobre? Prosba o pomoc
d3Xter> Mám to tam iba ako staré okno: http://oi59.tinypic.com/izqgj8.jpg
loleqboleq> A to pri ktorom zariadení? Lebo pri všetkých zariadeniach "Radiče USB" je tá funkcia tak akoby vypnutá a nedá sa ani odfajknúť...
loleqboleq> A to pri ktorom zariadení? Lebo pri všetkých zariadeniach "Radiče USB" je tá funkcia tak akoby vypnutá a nedá sa ani odfajknúť...
Spoiler: ukázať
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
hm zaujimave...na nb mi toto robi ak sa znizi bateria na mimimum ale nasledne po pripojeni do siete sa prepne na povodny motiv nie zakladny...skus si stiahnut nejaky motiv z netu alebo aj windows 7 motiv pripadne pozri moznosti napajania
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Skús to podľa tohto http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-20 ... ndows.html
Nepomohlo ani jedno :/ Poraďte čo mám robiť. Nedá sa nejak opraviť Win cez inštalačné CD? Na starom PC mi to nerobilo a ani cez Win8.1 na tomto.
- flubertn
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2008, 14:00
akús pozrieť:
Tento počítač/ Vlastnosti/ rozširene systémove nastavenia/výkon-nastavenie / vyzuálne efekty
a tam pozapínaj všetko čo sa len dá.
Tento počítač/ Vlastnosti/ rozširene systémove nastavenia/výkon-nastavenie / vyzuálne efekty
a tam pozapínaj všetko čo sa len dá.
Ani toto mi nepomohlo, nechápem to už ale inštalujem znovu Windows 8.1, aj keď proti srsti. Čo sú také hlavné zmeny okrem toho trááápneho metra?
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
aktualizacie si skusal?
Neviem v čom bol problém a nevedel to celý čas ani výrobca dosky s ktorým som si písal a posielal mi všelijaké ich utillitky...
Ale Windows 8.1 všetky problémy vyriešil a budem si musieť zvykať...
Ešte otázka:
Vadí procesoru dlhodobá teplota 50°C alebo nie? Resp. či je lepšie keď ide na 35°C alebo môže ísť aj na 50°C. Hlavne otázka životnosti.
Ale Windows 8.1 všetky problémy vyriešil a budem si musieť zvykať...
Ešte otázka:
Vadí procesoru dlhodobá teplota 50°C alebo nie? Resp. či je lepšie keď ide na 35°C alebo môže ísť aj na 50°C. Hlavne otázka životnosti.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
nemalo by to byt pre nho nic tragicke
toz ale 45 by bolo lepsie, 40 este lepsie a 35 este este lepsie
btw mam pocit, ze uz ste dost OT, kedze sme v nakupnej poradni, nie ponakupnej poradni
toz ale 45 by bolo lepsie, 40 este lepsie a 35 este este lepsie
btw mam pocit, ze uz ste dost OT, kedze sme v nakupnej poradni, nie ponakupnej poradni
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
kazdy procesor je iny, to sa tyka aj degradacie, cital som prispevky o cipoch, na ktorych sa podpisalo ptreaktovanie - radic alebo jadra potrebovali k bootovaniu a stabilite stale viac Voltov, ine cipy mozu byt odolnejsie a ani extremne pretaktovanie alebo zle prevadzkove podmienky ich nepoznacia. Rovnaka odlisnost plati aj pre hranice pretaktovania rovnakych typov procesorov.
Na zaklade vyssie napisaneho sa da tvrdit, ze co sa ma stat, stane sa. Tvoja prehnana starostlivost nepooze. Inak povedane, ked sa procesor nepodtaktuva pre hranicne teploty, si v suchu.
A k magickemu odstraneniu problemov osmickou len tolko, ze aj ked shiro napise, ze kazdy OS musi ficat, tak ja ani on v Microsofte nepracujeme a nevidime do ladenia, ktore sa moze odzrkadlit aj v tvojej skusenosti
Na zaklade vyssie napisaneho sa da tvrdit, ze co sa ma stat, stane sa. Tvoja prehnana starostlivost nepooze. Inak povedane, ked sa procesor nepodtaktuva pre hranicne teploty, si v suchu.
A k magickemu odstraneniu problemov osmickou len tolko, ze aj ked shiro napise, ze kazdy OS musi ficat, tak ja ani on v Microsofte nepracujeme a nevidime do ladenia, ktore sa moze odzrkadlit aj v tvojej skusenosti
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
Podla mna ma doska nizsiu zivotnost ako cip. Ale skor technicky zastara ako celok nez odide, ak nemas zrovna nekvalitny kus.
- flubertn
- Používateľ
Anakkiin aku teplotu máš na GPU počas zaťaženia?
Fractal Define R4 + 5x Noctua NF-A14 pwm, Asus Maximus Ranger VII, Intel I7-4790k + Noctua NH-D15, Asus GTX-780 OC DC2 + RAIJINTEK Morpheus +2x Noctua NF-F12 PWM, SDD Crucial M550 240GB, LG DVD RW, HDD 500GB WD Green, 2x8GB Crucial Ballistic Tractical @ cl8x1866GHz, Seasonic X-650, Dell P2414H, Dell AC511, Logitech K270, Logitech MX620, Winows10, Office 365
Neviem, hrozne nízku, až sa mi to nezdá. Watch Dogs na ultra grafike keď hrám 2 hodky tak okolo 55 až 65 tuším...
Teraz hrám FIFU14 na maximum grafike už šiestu hodinu a nad 50 som za celý ten čas vôbec nešiel...
Vôbec to nehučí a keď sa FAN na chvíľu roztočí hneď je to zase okolo 38 stupňov...
Neviem, či je to taká paráda alebo som mal len ja šťastie na kus...
Teraz hrám FIFU14 na maximum grafike už šiestu hodinu a nad 50 som za celý ten čas vôbec nešiel...
Vôbec to nehučí a keď sa FAN na chvíľu roztočí hneď je to zase okolo 38 stupňov...
Neviem, či je to taká paráda alebo som mal len ja šťastie na kus...
- flubertn
- Používateľ
Tak to som ešte zvedavý kolko máš FSP na Watch Dogs na Ultra + AA.
Fractal Define R4 + 5x Noctua NF-A14 pwm, Asus Maximus Ranger VII, Intel I7-4790k + Noctua NH-D15, Asus GTX-780 OC DC2 + RAIJINTEK Morpheus +2x Noctua NF-F12 PWM, SDD Crucial M550 240GB, LG DVD RW, HDD 500GB WD Green, 2x8GB Crucial Ballistic Tractical @ cl8x1866GHz, Seasonic X-650, Dell P2414H, Dell AC511, Logitech K270, Logitech MX620, Winows10, Office 365