To museli byt prudko inteligentni hraci. Aky iny zmysel ma hrat catu, nez aby zvysili svoje sance na vitazstvo (teda okrem toho, ze si clovek moze zahrat s kamosom)? A predsa ked podporia tym, tak maju aj vyssiu sancu na vitazstvo, okrem toho by si ten s arty viacej nastrielal mozno. Ale tak tebe to vysvetlovat nemusim, len ma tiez fascinuju takto kratkozrako uvazujuci hraci. Som zvedavy ako riesia veci v skutocnom zivote potom...kramer napísal:Na zamyslenie je prečo hrajú ľudia online hry ak nechcú hrať pre tím ale hrajú si vlastnú hru potom to tam aj tak vyzerá a živé príklady som našiel priamo z radov CS komunity kde jediná artka podporovola len svojho hráča v čate kedy bola aj 3 min. bez výstrelu a kôli tomu nám dali 4 tanky dole a nechala si odkryte krídlo a odpoveď som dostal jasnú oni si hrajú čatu a nie tým tak som mu poslal pár vybraných slov a viac som už nemohol.
WoT netreba inštalovaťSpacepen napísal:Ľudia keď vás chytajú takéto rage-y tak si dajte pauzu alebo týmovky- dnes večer som vychytal sk/cz tým aj sme volali a výhra za výhrouA ľudia 17-25 roční, nie noobovské 10 ročné deti ktoré zistili ako nainštalovať wot
solo ´s mods packSpacepen napísal:Vedel by mi niekto poradiť ako nainštalovať viacero módov do wot?