dik za pomoc toto bolo všetko v poriadku, nakoniec som sa nechal oj*bať na HW úrovni
iphone bol z nalepenou fóliu, no odlepiť ju a skontrolovať displej ma napadlo až po kúpe , bolo tam pár škrabancov. ale čo už, prežijem.
iPhone 5 / 5C /5S - porovnanie, cena 5S.
Re: iPhone 5 / 5C /5S - porovnanie, cena 5S.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
ak by ti to moc trhalo srdce, tá vrchná dotyková plocha sa dá kúpiť za pár €a vymeníš si ju aj sám, chce to pozrieť videa na youtube a trošku trpezlivosti
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Dotykova plocha? Nie, to mas LCD+sklo spolu, par Euro to nestoji (ak to nie je s**t) a vymenit to tiez nie je jednoduche (napriklad ja som presekol kablik k LCD, pricom som inak extremne opartny).
Spoiler: ukázať
dá sa kúpiť len to vrchné sklo bez digitizéru. a naozaj za par eur http://www.ebay.com/itm/Black-Front-Out ... 58a988d6d0
This is the Glass ONLY, you need the whole Digitizer panel if your touch screen doesn't work.
PS5 Slim
PS5 Slim
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Samozrejme, ze sa da kupit. Skus to ale realne vymenit. Vzdy sa to meni ako celok. Som zvedavy ako to vymenis + skus to spravit bez prachu, nahrievat to a podobne.
Spoiler: ukázať
uvažoval som nad tým dávnejšie ale presne kvôli tomu čo si povedal to nejdem robiť. náhodou ešte niečo navyše poseriem a zas môžem míňať €...
PS5 Slim
PS5 Slim