Motul - kompletná škála produktov
Re: Cennik Motul :)
Okrujko, Leganza 2.0, rok vyroby? Vykon? Upravy?
Myslim, ze to je Leganza 2.0 CDX '98, 98kW, o upravach neviem, teda neviem na co myslis konkretne
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
6100 SYNERGIE+ 10W-40 vyzera ako najvhodnejsia volba. Zistujem cenu kedze na polosyntetiky vacsinou nemam...
Re: Oleje Motul
Ano, podobne som uvazoval aj ja kým nedosiel pancovany polsky Castrol. Olej ti dnes rozleje hocikto, zilincania si radi robia vylety do Poľska, a nie, také oleje nechcem.
.
- Cyanide_Power
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 14. Apr, 2008, 14:00
Kúpil si si lancra, nešpor na kvalite údržby prosím ťa...
Aby som nebol uplne Offtopic - Zoran lube is the best lube. (Vždy len neporušené fľašky )
Aby som nebol uplne Offtopic - Zoran lube is the best lube. (Vždy len neporušené fľašky )
na údržbe nesetrim ani náhodou... preto tam dávam motul + olej. filter Wix, tankujem 100 okt benzín a pod..Cyanide_Power napísal:Kúpil si si lancra, nešpor na kvalite údržby prosím ťa...
jedine co sa mi nezdalo bol rozdiel v cene oleja.
Spoiler: ukázať
Po tom ako som nalial ten Zoranov zazracny elixir do e39 mi zvysilo este cca 1.5 litra, tak reku som 6 deci odlial a vymenil olej v kosacke. Cuduj sa svete este aj ten maly prdus ide lepsie s tym motulom, nekecam.
ako casto sa meni 300V? predpokladam ze cca 10-12tis km to neda?
edit : dal by sa brat olej aj bez DPH?
edit : dal by sa brat olej aj bez DPH?
Spoiler: ukázať
Amerikani na bimmerfeste a BITOG obvykle spomínajú 5 - 9k míľ takže tých 10k je optimum
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No ja uz som vyskusal viacero olejov a nejaky vyrazny rozdiel som nikdy nepozoroval. Motul som este neskusal ale v tomto starsom teste olejov moc dobre nedopadol http://www.animegame.com/cars/Oil%20Tests.pdf
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X