HALL OF FAME / SHAME - www.pretaktovanie.sk
- pipo137
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Re: HALL OF FAME / SHAME - www.pretaktovanie.sk
Ja neviem, myslíte, že má pokazenú klávesu Ypsilon na klávesnici...
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 5600 + Nocua NH-D14 Black RAM: Patriot Viper Steel 2x8GB @ 3600MHz 14-16-16-16-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1500/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Sound card: Asus Xonar Essence STX Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
DESKTOP 2 MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 5x WD Red (20TB)
Smartphone: Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro
DESKTOP 2 MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 5x WD Red (20TB)
Smartphone: Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro
Ja by som povedal ze to klavesnicou nebude , nanestastie prenho
Inac , vsimol som si tam plno tych I/Y chyb ale , tu hlasku "Ysyel bi my nahravat Minecraft" som tam nikde nenasiel a to som tu temu presiel 4 krat
Inac , vsimol som si tam plno tych I/Y chyb ale , tu hlasku "Ysyel bi my nahravat Minecraft" som tam nikde nenasiel a to som tu temu presiel 4 krat
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Nenasiel si ju preto, lebo to bol sarkazmus z mojej strany (a fungoval na teba ).
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
uNfEiL napísal:páči sa mi ten nápad ako káble riešil vložením do tých mini-rúrok (ja to vidím prvý krát).
Slayerik napísal:aké mini rúrky myslíš? netuším o čom hovoríš...
uNfEiL napísal:Ta cervena farba v tych rurkach to je vodne chladenie? Ja ze tamad idu kable
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 9#p1138489SKRiPT napísal:To je voda
Risko_47 napísal:Ináč šiel by tam aj procesor i6 alebo i7??
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 9&t=100485dark_globe napísal:i6 modelova rada neexistuje ...
Daľší výtvor z dielne Risko_47
Risko_47 napísal:NO 690 mám
A zvuková karta?
error7 napísal:Zvukovka postaci integrovana.
Risko_47 napísal:Okey ale mohol by si mi dať link kde by som si to mohol kúpiť?:)
loleqboleq napísal:integrovanú kartu ? tá je už na doske
Co je na tom, ze si to dal sem? Ide akurat o chalana co sa nevyzna a chce si dat poradit. Nie kazdy sa do tychto veci vyzna, kazdy musi niekde zacat.
Spoiler: ukázať
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Prečítaj si prvý príspevok
...takze zakladam tento thread, tzv. sien "slavy", tzn. ze sem mozte postovat akekolvek "slavne", "vtipne" alebo "stupidne" thready, posty, ktore sa objavia na nasom webe
Mne ten post prišiel vtipný. Takže to je na tom. A keď sme už pritom, tak väčšina príspevkov v tejto téme je od neskúsených ľudí.
...takze zakladam tento thread, tzv. sien "slavy", tzn. ze sem mozte postovat akekolvek "slavne", "vtipne" alebo "stupidne" thready, posty, ktore sa objavia na nasom webe
Mne ten post prišiel vtipný. Takže to je na tom. A keď sme už pritom, tak väčšina príspevkov v tejto téme je od neskúsených ľudí.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Takto sa zbieraju prispevky
P.S. nezaskodi pozriet datum vytvorenia tem
P.S. nezaskodi pozriet datum vytvorenia tem
Premazane OT prosím venujte sa téme inak už fakt začnú chodiť bodíky
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No, dnes sa mi podarilo nejakym sposobom poslat spravu kazdemu na fore . Aj ked neviem ako, pretoze ja som skupinu registrovani pouzivatelia do adresatov nedaval.
Odarovi sa podarila taka pekna presmycka http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 9&t=102658
Odar napísal:Raz sa mi stalo, že keď som prehrával film, ukončilo ho po cca 5 minútach. Ako keby nemal prísun dát. Riešil som to na podpore WD, tam mi poradili vtedy factory reset a restart.
Bolo to vtedy po nahratí cca 1,5 TB dát z 2. HDD. Možno zblbla insexácia, alebo niečo podobné. Odvtedy je ale už novší FW, ten to už možno nerobí. Ale aj tak ho zvyknem raz za týždeň reštartnúť. Už s tým problémy nemám.