World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Vcera som si kupil 13. tier X tank cinsku 121. Slusny tank, len ta depresia dela...uff niekedy to vie pekne nasrat Ked nasporim tych 5,1 miliona ci kolko to stoji po zlave, tak si opät kupim FV4202. Jediny tier X tank ktory som predal po par bitkach Ked uz mu buffli reload, tak to s nim opät skusim
Spoiler: ukázať
No mozem WG aj ich akciu 2x exp za kazde vitazstvo ...., ked prehravam hru za hrou a mozem nakrasne so STOCK tankom nastrielat najviacej z tymu a je mi to prd platne
WoT/AW - Hadent
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
vikendy vo WOT s akciami, naviac este cez prazdninyconstant napísal:No mozem WG aj ich akciu 2x exp za kazde vitazstvo ...., ked prehravam hru za hrou a mozem nakrasne so STOCK tankom nastrielat najviacej z tymu a je mi to prd platne
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
nj jeden by neveril koľko ešte horších noobov ako môže byť
mal som tím kde sme dvaja mali VN8 spolu vyššie ako zbytok tímu spolu
až mi je divno že sme vyhrali, btw mali sme 25% na výhru
mal som tím kde sme dvaja mali VN8 spolu vyššie ako zbytok tímu spolu
až mi je divno že sme vyhrali, btw mali sme 25% na výhru
Tak to co som dnes zazil, no nemam slov. Bol som uz mrtvy a sledujem bitku este, ostali 3 nasi proti jednemu. Nasi: E75, T54 a Jagdtiger vs E 75. Najskor sa blysla T 54, inak mal dobru hru, ale zjavne mal viacej stastia ako rozumu, pretoze namiesto toho aby obysiel kopcek a dostal sa tak E 75 do boku, pricom nasa E 75 ho mohla drzat v sachu celne, tak sla T54 na neho celne a snazila sa ho ukrutit, bohuzial sa mu akosi nepodarilo nabrat rychlost a kym sa tam nasa E 75 dotrepala (bol pod miernym kopcekom - Mapa Juzne pobrezie odohravalo sa to kusok vychodne od superovej zakladne - severnej), tak bol rozstrielany. Nasa E 75 potom predviedla vykon hodny debila - snazila sa nepriatelsku E 75 ukrutit! Ved preco nie, ak sa to nepodarilo T54, tak jemu sa to urcite podari. Dosiahla len to, ze mu krasne ukazovala bok - mrtvy. No a ako posledny sa na scenu dotrepal Jagtiger, ktory namiesto toho aby sa kusok posunul z kopceka dole tak sa marne snazil sklopit delo a bol rozstrielany, pravdepodobne aj goldami... Stacilo aby mali aspon trosku rozumu a trpezlivosti a vyhra by bola jasna, CO S TAKYMITO LUDMI???
WoT/AW - Hadent
Celkom jednoducha odpoved - nemal si skapat a zabit ho ty alebo nemas to pozerat do konca mas byt davno v novej hre. Keby som ja vsetko pozeral do konca tak by uz pocitac asi letel von oknom .
No to sa lahko povie, ale s nie plne upgradnutou t8 s delom co ma penetraciu 185mm toho clovek v t9 bitke az tak vela nenarobi a tiez nesledujem vsetky bitky, ale kedze expim prave ten jeden tank, tak som nemal chut si dodrbavat naladu prehravanim este aj s inym tankom. Ja som uz z toho STA-1 zufaly, nie je to zly tank, ale proste tie tymy co dostavam s nim. Prehravam bitku za bitkou kde mame vyse 60% sancu na vyhru a ak je nebodaj iba nad 50% tak to nas rovno prevalcuju. O bitkach pod 50%, ktorych mam neurekom by som povedal, ze to by rovno na nas tym mohli hned na zaciatku zhodit atomovku a bolo by to asi tak rovnako rychle.
WoT/AW - Hadent
Problem je xvm. Bez neho som si niekedy hru nevedel predstavit. Lenze bez neho sa mi hraje lepsie. Furt hrajem na plno a kazdeho beriem ako keby bol fialovy.
Niekedy potesi v chate na konci hry prispevok od nepriatela "omg 65% for win and we loose"
Niekedy potesi v chate na konci hry prispevok od nepriatela "omg 65% for win and we loose"
Tak ja hram tiez vzdy na plno bez ohladu na winchance, uz som vyhral aj 30% bitky, ale to je len ako priklad ake uzasne tymy dostavam. A nemyslim si, ze by som zrazu vyhral vsetky tie bitky co som prehral, keby som ho nemal, kedze v STA-1 asi tazko budem "carry" tier 10 bitky. Resp. moju hru by to neovplyvnilo a moj tym by asi tazko hral lepsie len preto, ze by som ja nemal xvm.
WoT/AW - Hadent
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
alebo staci tu percentualnu predpoved odstranit,asi najavcsi bs co sa xvm tyka
Chlapi neviem o com to tu stale tocite, mozem dat xvm aj nakrasne prec, ale to, ze prehravam hru za hrou to absolutne nezmeni. Dnes zatial z 25 hier 9 vyhier...
WoT/AW - Hadent
xvm ma aj svoje vyhody. Ked stojim oproti slabemu hracovi tak viem co si na neho mozem dovolit, a viem ze ked vystrcim bok tanku tak bude do neho strielat aj 10x a neprestreli ma resp viem, ze ho mozem aj rushnut, rychlo ho pobit a ist dalej pomoct tymu. bez xvm to zistovanie kto je aky trva trochu dlhsie. ale aj tak by som xvm zakazal..
dnes som kupil Conquerora ale to je zatial iny bakelitak... sa mi zda ze je lahsie prestrelitelny ako jeho predchodca ... uvidim ked dam top vezu ci to pomoze
Galaxy S9+