Kde nato chodite???HULIAK napísal: nj,otec ma,stryko ma zopar a aj mne nedavno kupili nepojazdny za 20.000,ale o rom uz zacneme na nom robit...hodnota pekne stupne na 200.000.Uz sme zopar veteranov zrenovovali(Triumph Spitfire ,Triumph TR3,2 velorexy...)
pomoc pri vybere skutra :D ...
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
tak ti poviem, za tie dva-tri roky sa na motorke navozis, bude ti to vyhodnejsie ... a pre tinedzerov je to najlepsie, co moze byt ... kym budes mat 18, tak sa budes co ??? na bicykli vozit ???MBG napísal:to chces na baby ? si radsej vystruhaj z dreva RIKSU...vies taku cinsku...vybehni s tym do mesta a vykrikuj ze kto sa chce povozit, potom budu baby saliet...a prachy radsej rozumne investuj, napr. mi kup novy komp...
a aby som nebol OT: motorku nekupuj, to je zbytocnost, tie prachy odloz, pockaj do 18 a potom nejake auto...ti mozem povedat X dovodov preco sa to neoplati...
@misho369:pravdou je ze neviem ake su koncove ceny na SK...
ale prehodil som tych kitov cca 20 a najdrahsi bol prave na piaggo nrg 50 kit bol komplet-tzn motor variator karbec vyfuk...cena bola presne 20000,-czk z 50 bola 70 a racing parts sa ukazalo v plnej sile-ten skuter nechal za sebou aj bezne auta....0-100 cca 6s a maximalka okolo 160!zalezalo od nastavenia....
4-takty som upravoval tiez,ale na skutry to nema vyznam....
naposledy nejaku apriliu 125F1 co uz ani nesla, kupil sa kit za 5700czk,komplet motor-ojnica....
k tym cinanom:oni vydrzia dost :idea: zalezi od ubrzby a servisu....ale povacsine tie skutre natocia 15-20tis. km a musia sa repasovat,ale to aj talianske a aj japaonske....
@HULIAK:ty vole :8O: ....nice,mam rad velorexy,spomienky na mladi a jazdy na opiase do prirody
ale prehodil som tych kitov cca 20 a najdrahsi bol prave na piaggo nrg 50 kit bol komplet-tzn motor variator karbec vyfuk...cena bola presne 20000,-czk z 50 bola 70 a racing parts sa ukazalo v plnej sile-ten skuter nechal za sebou aj bezne auta....0-100 cca 6s a maximalka okolo 160!zalezalo od nastavenia....
4-takty som upravoval tiez,ale na skutry to nema vyznam....
naposledy nejaku apriliu 125F1 co uz ani nesla, kupil sa kit za 5700czk,komplet motor-ojnica....
k tym cinanom:oni vydrzia dost :idea: zalezi od ubrzby a servisu....ale povacsine tie skutre natocia 15-20tis. km a musia sa repasovat,ale to aj talianske a aj japaonske....
@HULIAK:ty vole :8O: ....nice,mam rad velorexy,spomienky na mladi a jazdy na opiase do prirody
jose
@jose:
jj nrg to je supa, vsetko co je piaggio je supa
s cinou ma nikdo nepresvedci, ja som sedel na yamahe tu co mam ja a mala 28000tisic, a neboli tam ani len valceky menene, a isla v pohode, cinsky skuter s viac ako 10 000 vidim akurat tak v bazaroch, a to o niecom svedci
jj nrg to je supa, vsetko co je piaggio je supa
s cinou ma nikdo nepresvedci, ja som sedel na yamahe tu co mam ja a mala 28000tisic, a neboli tam ani len valceky menene, a isla v pohode, cinsky skuter s viac ako 10 000 vidim akurat tak v bazaroch, a to o niecom svedci
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.