Vyroba nalepky (1ks)
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Vyroba nalepky (1ks)
Cafte. Mate niekto skusenosti s objednavkou custom nalepiek(najlepsie na presvitnu foliu) v malom pocte kusov?
bude to 1ks urcite a mozno este dalsie 2 kusy, ale kazda nalepka bude ina. Nech to nestoji zas obrovske mnozstvo penazi. Nebranim sa ani zahraniciu, dik
bude to 1ks urcite a mozno este dalsie 2 kusy, ale kazda nalepka bude ina. Nech to nestoji zas obrovske mnozstvo penazi. Nebranim sa ani zahraniciu, dik
Spoiler: ukázať
Re: Vyroba nalepky (1ks)
ja som si to tak dával vyrobiť už neraz nálepky na zákazku a cenovo to nie je vôbec drahé ale úprimne keď chceš len nejakú na priesvitnú fóliu tak keď máš farebnú laserovú tlačiaren tak treba kúpiť priesvitnú fóliu a na ňu sa to dá vytlačiť to je najlacnejšia varianta jedna a4 fólie stojí okolo 4€ ...alebo potom si dať priamo vyrobiť fóliu poznám ľudí v Poprad a aj Banská Bystrica
Naposledy upravil/-a moloss v Ne 03. Aug, 2014, 22:16, upravené celkom 1 krát.
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
moloss prosim ta precitaj po sebe co si napisal, oprav to a oprav si odrazu aj podpis podla pravidiel
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Mňa by to tiež zaujímalo, no chcel by som na okno nálepku z vinylu vyrezanú. (ako mám tu)
Mam doma tuto krasku. Ak si vies spravit krivku v Coreli a mas material, viem ti to za par drobnych vyrezat
Pripadne, ak vas bude viac, viem nakupit material.
Pripadne, ak vas bude viac, viem nakupit material.
-
- Pokročilý používateľ
Jo, skusim sa stým pohrať... našťastie to je jednoduché, možno by to šlo spraviť aj priamo z tohoto http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _2.svg.png
Nalepky hotove, pouzita kvalitna folia Grafitack, uz len otestovat Stanom
Pri 4ks vysla nalepka 2,60€/ks vratane prenasacich folii, cisty rozmer nalepky 135x135mm.
Este dost folie ostalo, chce niekto nieco?
Pri 4ks vysla nalepka 2,60€/ks vratane prenasacich folii, cisty rozmer nalepky 135x135mm.
Este dost folie ostalo, chce niekto nieco?
Stanomx - Odoslane postou
Kovinator - Operacia sa podarila, vid obrazky. Su to male plochy, bol vcelku oriesok vyrezat vsetky detaily, ale nakoniec bez problemov. Na drakovi sa trochu natiahol vyrobny cas, ale je tam uplne vsetko, snad ocenis
Drak vychadza na 2,67,-€/ks, Fractal na 0,80,-€.
Nakoniec som kupil aj ciernu foliu pre Kovinatora, cize mam toho doma este na cca 20 Rammsteinov z oboch farieb, cize ak niekto nieco chce, piste
(len uz nie dalsie farby )
Kovinator - Operacia sa podarila, vid obrazky. Su to male plochy, bol vcelku oriesok vyrezat vsetky detaily, ale nakoniec bez problemov. Na drakovi sa trochu natiahol vyrobny cas, ale je tam uplne vsetko, snad ocenis
Drak vychadza na 2,67,-€/ks, Fractal na 0,80,-€.
Nakoniec som kupil aj ciernu foliu pre Kovinatora, cize mam toho doma este na cca 20 Rammsteinov z oboch farieb, cize ak niekto nieco chce, piste
(len uz nie dalsie farby )
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Je to uplne epicke Na moje dalsie projekty znova nieco vymyslime spolu
Len prelinkujem draka. Vyzera skvelo, hlavne ked si uvedomite aky je celkovo maly
Obdivujem, ako si to dokazal presne nalepit
Obdivujem, ako si to dokazal presne nalepit
-
- Pokročilý používateľ
inak ma napadlo.... šlo by toto spraviť?
http://www.stanomx.707.cz/other/tukabel.jpg
http://www.stanomx.707.cz/other/tukabel.jpg