skodovky
skodovky
Potrebujem pomoc ,rozoberal tu uz niekto bezpecnostny pas na skodovke 120?
CPU:Sempron 2600+ 64bit Palermo, RAM:512 MB
Kingston, GPU:ASUS Radeon X550 256 MB RAM, MB: MSI K8N Neo3-F, DVD RW:LG GSA 4167-B, HDD:Hitachi 80GB,Maxtor 10GB Case:Mercury KM87 350W
Kingston, GPU:ASUS Radeon X550 256 MB RAM, MB: MSI K8N Neo3-F, DVD RW:LG GSA 4167-B, HDD:Hitachi 80GB,Maxtor 10GB Case:Mercury KM87 350W
Fajn beriem ta za slovo.Konkretne sa pas nenavija do toho dle mne tzv. motorceka.V com je tam zakys?jararak napísal:je to brutal piplacka, ale v mojom pripade som uz len odstranoval spruzinu ktoru mi odkopla jedna mila osoba ktora sa viezla, tuning z napicnacich pasov --> nenapinacie
ale skus sa opytat ked daco potrebujes konkretne vediet
heh
pasy v skodovke su ti aj tak na prdSplit napísal:Fajn beriem ta za slovo.Konkretne sa pas nenavija do toho dle mne tzv. motorceka.V com je tam zakys?jararak napísal:je to brutal piplacka, ale v mojom pripade som uz len odstranoval spruzinu ktoru mi odkopla jedna mila osoba ktora sa viezla, tuning z napicnacich pasov --> nenapinacie
ale skus sa opytat ked daco potrebujes konkretne vediet
BTW zakys moze byt napriklad v motorceku
Ooha a co si ty Laurin a Klement?Prve pravidlo bezpecnosti je o pasoch.Ja viem ze v Skodovke su havarie temer smrtelne ale pas toto riziko znizuje az o 80 percent takze tak
hm
no problem v skodovkach je ten, ze tie pasy co su tam (ted ak ide o starsie ako su felicie) su nebezpecne sami o sebe. Skor ti to polame rebra, co ti prepichnu pluca, alebo vyrazi dych a poskodi branicu... alebo mnoho inych veci, co by sa ti nestalo, keby si ich nemal zapnute.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
tam motorcek nemas bratu, je tam len pruzina, potom taka zubata sranda a taky zaskocny valcek. zjavne ti bude presmykovat ta pruzina alebo ju tam uz vobec nemas.
a inac pri 50km za hodinu 80kg clovek ich urve aj z podlahou cize fakt su na nic, a este pri tej rychlosti pri celnom naraze ti predne svetlo rozbije koleno, pedale ti preseknu nohy, a celo rozbijes o volant, dokopy je tam cca 12 poraneni z ktorych sa ani jedno nezhoduje so zivotom.
ale aj napriek tomu faktu som ju sedlal 3 roky
a inac pri 50km za hodinu 80kg clovek ich urve aj z podlahou cize fakt su na nic, a este pri tej rychlosti pri celnom naraze ti predne svetlo rozbije koleno, pedale ti preseknu nohy, a celo rozbijes o volant, dokopy je tam cca 12 poraneni z ktorych sa ani jedno nezhoduje so zivotom.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
jj pojazdna truhla, treba ciernu a nemusis uz potom vobec nic riesitjararak napísal:tam motorcek nemas bratu, je tam len pruzina, potom taka zubata sranda a taky zaskocny valcek. zjavne ti bude presmykovat ta pruzina alebo ju tam uz vobec nemas.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
mal som tmavomodru v 30km som zrazil stromcek, asi 2m jedlicku. zlomil som lavy nosnik co je pod blatnikom, lavy blatnik mi ohlo az ku dveram, kapota na 5krat ohnuta, svetlo rozbite, chladic zlomeny, v kufri apcka, swiche a veci asi za 30t, nastastie ako prve som mal batoh s naradim cize to sa len tak pekne usporiadalo a nic sa nestalo. jediny uraz co som mal ze mi na zatylku pristal book a ked vezmes ze to bola 4kg debilina v 1,2 kg batohu, hmm poriadna hrca z toho bola
Watching you ...