KOA LAN PARTY - KOA MASTERS 2016 REPORT
Re: LAN Party v LM [Sign up !]
Predbežne by sme mohli začať formovať Bratislavskú výpravu
Buď vezmem auto ja (e39 sedan) + sa ku mne zmestia 2 ľudia
Alebo prispejem niekomu na benzín...
Koľko nás vlastne pojde z BA ?
Buď vezmem auto ja (e39 sedan) + sa ku mne zmestia 2 ľudia
Alebo prispejem niekomu na benzín...
Koľko nás vlastne pojde z BA ?
Naposledy upravil/-a ANDYMAN v Ut 12. Aug, 2014, 20:28, upravené celkom 1 krát.
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
Tento týždeň bude divoký, musíme ešte dať vyrobiť medaile, tričká, pracuje sa na novom logo-maskotovi a popri tom evidovať plánovanú dochádzku. Nehovoriac o tom že treba nakrimplovať 300m LAN káblov
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ty chces mat za dva tyzdne hotove tricka? to bude drahy spas kolko kusov?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
S tričkami nebude problém, robí mi to kamarát ktorý v tejto sfére podniká takže to mám za fajn ceny, problém je pripraviť grafiku. Ale aj tam sme už na 70% hotoví. Čo sa týka ocenení - každý z víťazného teamu v CS, DOTA a LOL + víťaz COD4 dostane medailu, a team MVP dostane naviac tričko a ďalší tombolový lístok.
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Caute,
Ako to vyzera zatial s ucastou, su este volne miesta ? Na LANke som nebol moooc dlho...a trochu ma to taha
Sice nikoho z vas nepoznam, ale sak snad to neni problem. Skusim nahovorit kamosa, nech sa z Trnavy netrepem sam...
Inak palec hore za akciu.
Ako to vyzera zatial s ucastou, su este volne miesta ? Na LANke som nebol moooc dlho...a trochu ma to taha
Sice nikoho z vas nepoznam, ale sak snad to neni problem. Skusim nahovorit kamosa, nech sa z Trnavy netrepem sam...
Inak palec hore za akciu.
Priradili sme ďalší switch takže miest je dosť, elektrika potiahne 70 ľudí, ale budú musieť byť dvaja notebookari za jedným stolom oproti sebe - nevidím v tom problém, na každej predošlej to tak bolo a nikto sa nesťažoval plus teraz máme väčšie stoly k dispozícii. Snažíme sa zabezpečiť dosť predlzovaciek aby ste nemuseli nosiť vlastne
Btw si vítaný
Btw si vítaný
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja som este registroval hraca s menom USUL,na moju emailovu adresu... on pojde so mnou a WONE v aute,takze ucast ista dakujem. pokial mozno rezervovat 3 miesta vedla seba... bolo by to fajn aby sa nestalo ,ze "znamich" rozhadzete nejak
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Quicky, skuste tak vybrat miesta, zeby som bol pri vas niekde, teda ak neva
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
a este taka blba otazka, co vsetko sa bude hrat ? (myslim nesutazne) na tie doty a lolka moc niesom :/
- sebinho
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 01. Máj, 2011, 10:15
naposledy sa dost hralo COD 5 zombie mod aj hearthstone tam niekto hral, ja by som tanky zahral ak by bolo skym urcite
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Easa : nastali nejake komplikacie, koncom tyzdna / zaciatkom noveho by som mal vediet na isto, ci sa mi podari prist, ale spraivm pre to vsetko, aby som prisiel.
wOne: V pohode len aby to bolo s istotou, vieš ako nech mi tam nesvieti 100 prihlášok a príde 20 ludí
Quicky: Pokiaľ prídete na čas tak nieje problém posadiť vás ako len chcete
Drastyk: Bežne sa mimo súťaží hrá ako už spomenul Sebinho Hearthstone, Call of Duty 5 Zombies, Warcraft 3, Dota 1 , Castlevania, Trackmania, World of Tanks, volačo špekulovali ohľadom CnC a Starcraftu nedávno, takže určite si nájdeš parťáka na hru.
Krutibrko: Dúfam že sa podarí, však ak by náhodou sa nedalo tak napíš správu priamo na stránku, tam to evidujeme.
https://www.facebook.com/pages/KOA-LAN- ... 9614427080
Quicky: Pokiaľ prídete na čas tak nieje problém posadiť vás ako len chcete
Drastyk: Bežne sa mimo súťaží hrá ako už spomenul Sebinho Hearthstone, Call of Duty 5 Zombies, Warcraft 3, Dota 1 , Castlevania, Trackmania, World of Tanks, volačo špekulovali ohľadom CnC a Starcraftu nedávno, takže určite si nájdeš parťáka na hru.
Krutibrko: Dúfam že sa podarí, však ak by náhodou sa nedalo tak napíš správu priamo na stránku, tam to evidujeme.
https://www.facebook.com/pages/KOA-LAN- ... 9614427080