Všeobecná diskusia
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Všeobecná diskusia
Ja nemám to auto teraz pri sebe, mal som možnosť na pár týždňov si požičať normálne auto, tak som toto nechal v PP
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
vidis, ja tiez tento tyzden a este dalsi mam k dispozicii nejake to normalne auto
aktualne jazdim na outlanderi
aktualne jazdim na outlanderi
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
dnes som bol... kde ma bolo počuť?Blackhawk napísal:nebol si v blizkej minulosti nahodou v Seredi, myslim, ze som zahliadol (a hlavne zapocul) tvoje autohawkeye napísal:sa este robia dusove kolesa na auta?
dnes nie, par tyzdnov dozadu si isiel po Zeleznicnej smerom k stanici
môže byť... bol som tuším aj minulý týždeň a aj týždeň predtýmBlackhawk napísal:dnes nie, par tyzdnov dozadu si isiel po Zeleznicnej smerom k stanici
Boli sme v Itálii a požičali sme si tam tú ich malú fiatku, dali nám novučičký diesel, malý motorček 1.2l, jazdili sme s tým 5 dní po Toskánsku, čiže stále hore-dolu po kopčekoch, konštantné státie a rozbiehanie sa na fotenie, samé jazdenie po dedinkách, kávičkách, ale takmer som neveril akú to má spotrebu. Najazdili sme se vším všudy 1000km a spotreba bola len 4l! Normálne sme prešli celých 1000km na jednu nádrž! A to som to autíčko nešanoval. Odvtedy sa mi začali páčiť krpaté talianske autíčka.
We'll bang, ok?
Zrovna fiat 500 nie je ziadna sragora. Ja som jazdil par dni na 1.4 a ako mestske auto to bolo celkom luxus, co s tyka vybavy, odhlucnenia a komfortu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
fiat 500 1.2l, 69hp - 3000 km po Taliansku so spotrebou 5.5 a to boli diaľnice (120km/h), mesta, kopce...
fun factor 7/10...chýbalo tomu viac koní... inak skvele autíčko
a tak som si fiatku zamiloval ze by som najsilnejšiu verziu alebo abarth bral hneď.
fun factor 7/10...chýbalo tomu viac koní... inak skvele autíčko
a tak som si fiatku zamiloval ze by som najsilnejšiu verziu alebo abarth bral hneď.
Ja som mal už skúsenosti s cinquecentom aj pandou zo Švajčiarska, ale tam som s nimi mohol jazdiť len v 10km okruhu, čiže som nevedel, ako sa správajú v kopcoch a na diaľnici, ale teda to jazdilo na plyn, toto na diesel a aj tam bol dosť cítiť rozdiel.
We'll bang, ok?
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak, dorobil som si na aute ovladanie aftermarket radia original tlacitkami pod volantom
chalanisko z oeplclubu chcem za upravu tych tlacitok a kabel na zapojenie do radia 20€, myslim ze nieje zla cena kedze tie prevodniky na to obvykle stoja okolo 50-60€
(ide to vsetko cez origo kabelaz, len z iso konektora sa to potom vyvedie na 3pin co ide do radia)
chalanisko z oeplclubu chcem za upravu tych tlacitok a kabel na zapojenie do radia 20€, myslim ze nieje zla cena kedze tie prevodniky na to obvykle stoja okolo 50-60€
(ide to vsetko cez origo kabelaz, len z iso konektora sa to potom vyvedie na 3pin co ide do radia)
Ja by som chcel osadit do E39 navipanel, ale nie origo ale Eonon to vyrába, má to priamo vstavanú DVD mechaniku atď a vyzerá to presne ako origo len má väčší display a tým pádom tenší rám
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Len chybaju peniaze co?
Na klube to ma dost ludi, vyzera to v pohode.
Na klube to ma dost ludi, vyzera to v pohode.
Tak no ako 19r student viem 400€ minut aj inak Hlavne mi treba teraz notebook na vysku a Dell Precision mi je prednejsi jak toto
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tak dusa vymenena, pre upresnenie, preto tam mam dusu, lebo dane koleso sfukovalo a nevedeli sme, ze kde, pravdepodobne je uz na h0vn0 cele koleso, tak sa dala dusa a zatial je to ok. Uprimne, auto nie je moje a kupovat celu sadu kolies na stare a cudzie auto sa mi nechce...
- landrower
- Pokročilý používateľ
v prvom rade staci kupit dve kolesa - na kazdej naprave mozes mat ine
v druhom rade hentake riesenia, no som zvedavy na kolko to je bezpecne...
neviem ake mas rozmery, ale gumy sa daju kupit aj za par supiek (30-40 nova, od 15 pouzitelna jazdena), bazarove disky za 10/ks a rozhodne to bude bezpecnejsie
osobne by som na takom nejazdil...
gumy a brzdy su zaklad... potom sa cudujeme ked nas zozadu niekto nabere ked nedobrzdi
v druhom rade hentake riesenia, no som zvedavy na kolko to je bezpecne...
neviem ake mas rozmery, ale gumy sa daju kupit aj za par supiek (30-40 nova, od 15 pouzitelna jazdena), bazarove disky za 10/ks a rozhodne to bude bezpecnejsie
osobne by som na takom nejazdil...
gumy a brzdy su zaklad... potom sa cudujeme ked nas zozadu niekto nabere ked nedobrzdi