V poslednej dobe viacej vypínam pc, počas školy bežal takmer nonstop, regulátor je stále na 5V no Noctuy potrebujú viacej na štart, preto ich chcem vymeniť. Nebaví ma zakaždým keď zapnem PC prehadzovať na chvíľku na 7V regulátor aby sa rozbehli.
Takže k veci:
- 2x 140tky fany, nie PWM (resp nemusia)
- výkonnostne na úrovni terajších Noctua A14 (ale nemyslím že to potrebujem riešiť)
- akusticky na úrovni terajších Noctua A14! a to chcem riešiť, aj keď mám aj mechanický hdd (v killeri) aj Corsair AF140tku vzadu, aktuálne na tých 5V o PC ani neviem že je zapnutý
- musia bezpečne štartovať na 5V a menej, nechcem prehadzovať regulátor na viacej len kvôli štartu fanov
- vzhľad je nepodstatný, sú vpredu, kde ich nevidno
- cena, no, ak by som noctuy predal tak môžem ísť do niečoho drahšie, ale povedzme viac ako 15-20€ za fan nedám
- obchod najlepšie niečo tu v olomouci, čiže alza, czc, tsbohemia, ale môže byť aj slovenské, koncom mesiaca idem domov na víkend (viem že padne asi tichepc, ale do KE nemám cestu a pošta je relatívne drahá)
- som otvorený akejkoľvek značke, favoritov nemám, možno NB Blacksilent alebo niečo od Nanoxie, prípadne sa pľasnúť po vrecku a bequiet?
Dúfam, že som pokryl všetko čo treba