Counter Strike - Global Offensive
Re: Counter Strike - Globall Offensive
pekne, to hravas random ci s kamosmi...
btw sherif
btw sherif
Najvyssie som sa dostal na distinguished master guardian, ale potom som vyse mesiaca nemohol hrat a po par zapasoch som klesol na gold nova master, teraz zase pomaly stupam, dlhodobo som na master guardian 1- elite stale hore-dole lietam
Vsetko bezny public sam, ked hrate kludne mi dajte invite ak budem moct rad sa pripojim
Vsetko bezny public sam, ked hrate kludne mi dajte invite ak budem moct rad sa pripojim
Spoiler: ukázať
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
vacsinou sam, len sem tam s kamosmineurotick napísal:pekne, to hravas random ci s kamosmi...
btw sherif
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
ak niekomu bude chýbať 5 člen tak si ma pridajte do steamu.. Viem dobre nosiť bombu
teraz o 22,30 je finale dreamhacku NaVi vs NiP.
direct link http://www.twitch.tv/dreamhackcs
//
si davaju na cas... asi maju zas niake technical issues
//2
posunuli to o hodinu na 23,30
//3
NiP obhajili titul z minuleho roka
direct link http://www.twitch.tv/dreamhackcs
//
si davaju na cas... asi maju zas niake technical issues
//2
posunuli to o hodinu na 23,30
//3
NiP obhajili titul z minuleho roka
Je niekto z vás v Overwatch? Mňa prednedávnom vybrali, hodnotil som zodpovedne a teraz mi v kuse chodia evidence (po každom zapnutí, po každej hre mám nové), už sa mi to ani nechce prezerať a hodnotiť, ale čo už so mnou vždy aspoň po spustení stiahnem a ohodnotím
Aký kde kedy? Či navrhuješ?
Inak dnes taký zápas že mám toho plné zuby, dvaja trollovia čo celú hru robili napriek až to jeden nevydržal a zabil jedného z nich keď nás blokovali že sme nemohli vyjsť z T spawn... dostal hneď ban na pár hodín (nechápem prečo, ja keď dakoho vlastného omylom zabijem vždy mi vypíše že ešte 2x a mám ban na pár hodín), napriek všetkému sme to skoro vyhrali než som dostal vote kick tesne pred vyhratím kola za stavu 14:12... samozrejme keď som kukol replay skončilo to 15:15.
Inak doteraz som fakt nemal žiadny problém, iba výnimočne nejaký tupec alebo troll a zvyčajne bol votekicknutý. A raz nedávno ma kickol team 4 ľudí ktorým sa nepáčilo že som nehral aspoň ako Legendary Eagle... ale iba ako shitny Master Guardian.
Inak dnes taký zápas že mám toho plné zuby, dvaja trollovia čo celú hru robili napriek až to jeden nevydržal a zabil jedného z nich keď nás blokovali že sme nemohli vyjsť z T spawn... dostal hneď ban na pár hodín (nechápem prečo, ja keď dakoho vlastného omylom zabijem vždy mi vypíše že ešte 2x a mám ban na pár hodín), napriek všetkému sme to skoro vyhrali než som dostal vote kick tesne pred vyhratím kola za stavu 14:12... samozrejme keď som kukol replay skončilo to 15:15.
Inak doteraz som fakt nemal žiadny problém, iba výnimočne nejaký tupec alebo troll a zvyčajne bol votekicknutý. A raz nedávno ma kickol team 4 ľudí ktorým sa nepáčilo že som nehral aspoň ako Legendary Eagle... ale iba ako shitny Master Guardian.
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
hej hej, navrhujem
mna na mm vytaca, ked tam niekdo lieta s pingom 90+ (alebo aj ty citeri.. )
mna na mm vytaca, ked tam niekdo lieta s pingom 90+ (alebo aj ty citeri.. )
CS:GO BAN za nic
Neviem ci sa tu ta tema hodi ale na CS:GO mam jeden dost velky problem...Ked idem hrat kompetetivni mod tak po dokonceni zapasu mi to da penalizaciu na 7 dni a to preto lebo som vyhodil moc hracov KED som nehlasoval ani raz aby nejaky hrac bol vyhodeny...Ale aj tak mi to dalo BAN...Predom dakujem za odpoved
Re: CS:GO BAN za nic
Napis na support zaco si dostal ban. Napis im co si robil a co nie. Oni to poriesia
Deus Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?
*Asus Gryphone Z87 * Core i5 4670K * Geforce GTX 770OC 4GB * 32GB DDR3 * Samsung SSD 840 Pro 256GB * Seagate 7200.12 3TB * WD Red 3TB * DVD-RW SH-224DB * Enermax Revolution87+ ERV550AWT-G * Win 8.1 64bit*Monitor Dell UltraSharp U2412M*
nesplnil si podmienky modu, co je na tom?
takisto ak opustis zapas skor, tiez ti to da penalizaciu.
takisto ak opustis zapas skor, tiez ti to da penalizaciu.
Neopustil si zapas nahodou?
pridte si zahrat
cesko-slovensky server, mame aj forum
cesko-slovensky server, mame aj forum
Kód: Vybrať všetko
81.0.217.175:27060