Všeobecná diskusia
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Všeobecná diskusia
PiskotkaaPapek napísal:moja rezerva vyzera uzsie ako koleso na bicykli, zato ma predpisany tlak tusim 4 bar a dojazd 80km.
https://www.google.sk/search?biw=601&bi ... 1024%3B767
jo, presne toto raz som videl, ze si to dal jeden na sprite na zadnu napravu a v predu slicky
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
To by mohla byť kombinácia na predokolkovy drift
Steam: michalsveto
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
v piatok som bol na STK/EK, dedo tam volaco majstroval, ze mu nejde zmerat otacky az s analogovym. 4x tocil po par sekund na dieslaku okolo 5200-5300 otaciek !!!. Vysledok: Pravdepoodobne volnobezka alternatora sla srat, teda dufam, ze len to...
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Motor ma predpisany rozsah povolenych otacok a v ramci tych sa testuje. Ked sa zosere v ramci toho niekolko sekundoveho merania, tak je aj tak na odpis.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ako vysoko mas obmedzovac?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Chris
- Pokročilý používateľ
Cca 5300 ot. , dedovi nesla ta magneticko-digitalna masinka, tak dal daku analogovu, kde si manualne zadal hodnoty, rozsahy a po prvom merani mu neslo a hladal chybu. Pozeram na monitor a on mal prednastavene na benzinovy motor, tak mu vravim ci mu nedrbe.
Anyway: v honde mi vravel starsi mechanik rozsah vzdialeny od seba 20tis. Km kedy zvycajne menia volnobezku alternatora. Moja vydrzala hornu hranicu + 1500km
Ale nepotesi, ked clovek to zisti tesne pred 400km trasou a potom riesit nahradne auto atd.
Anyway: v honde mi vravel starsi mechanik rozsah vzdialeny od seba 20tis. Km kedy zvycajne menia volnobezku alternatora. Moja vydrzala hornu hranicu + 1500km
Ale nepotesi, ked clovek to zisti tesne pred 400km trasou a potom riesit nahradne auto atd.
- landrower
- Pokročilý používateľ
zober to tak, ze mozno keby tomu nepomohol sa ti to rozsype na ceste
- Chris
- Pokročilý používateľ
ved to aj tak berem jedine co ma serie je to, ze sa teraz musim trtkat s 1.4 16V 63kW sice nic nejde, ale ani nic nezerie darovanemu konovi na zuby nepozeraj.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Zrovna toto riešim teraz v svojom aute.landrower napísal:tak, dorobil som si na aute ovladanie aftermarket radia original tlacitkami pod volantom
chalanisko z oeplclubu chcem za upravu tych tlacitok a kabel na zapojenie do radia 20€, myslim ze nieje zla cena kedze tie prevodniky na to obvykle stoja okolo 50-60€
(ide to vsetko cez origo kabelaz, len z iso konektora sa to potom vyvedie na 3pin co ide do radia)
Zatiaľ som z toho mimo, ako to spraviť, ale zatiaľ som nemal ani moc času si to naštudovať...
- Chris
- Pokročilý používateľ
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
964 best
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Viem, že sa tu pred nejakým časom preberali grafitové gumičky do stieračov, neviete, kde sa dajú kúpiť čisto len tie gumičky?
- landrower
- Pokročilý používateľ
Aké auto? Teraz k tomu mám dosť nastudovane a nájde sa aj pár praktických skúseností...undertaker007 napísal:Zrovna toto riešim teraz v svojom aute.landrower napísal:tak, dorobil som si na aute ovladanie aftermarket radia original tlacitkami pod volantom
chalanisko z oeplclubu chcem za upravu tych tlacitok a kabel na zapojenie do radia 20€, myslim ze nieje zla cena kedze tie prevodniky na to obvykle stoja okolo 50-60€
(ide to vsetko cez origo kabelaz, len z iso konektora sa to potom vyvedie na 3pin co ide do radia)
Zatiaľ som z toho mimo, ako to spraviť, ale zatiaľ som nemal ani moc času si to naštudovať...