Dobrý deň , dnes mi kamarát zavolal že mu ukradli steam účet ...
Keď sa chce prihlásiť tak mu napíše hlášku Prihlasenie k službe steam sa nepodarilo . Učet neexistuje alebo zadávate zle heslo , skontrolujte si názov účtu a heslo a skúste to znova . Prihlasovacie meno a heslo dáva správne ak dá zabudnuté heslo vypíše formulár na obnovenie účtu všetko sa potvrdí ale nič mu na e-mail nepríde .... k tomu si Hacker odstranil všetkých z priateľov zmenil nick a profilovku dal si súkromný profil / ale bol dosť blby na to aby si zmenil ID a podľa toho sme ho našli . A zistili sme že je to jeho profil nie len kvôli ID ale aj kvôli predchádzajucimi nickmy ....
http://steamcommunity.com/id/masaskera/
COMMUNITY ID : 76561198129721908
STEAM ID :STEAM_0:0:84728090
ACCOUNT ID :169456180
jeho e-mail je : sebastian.kascak@azet.sk
prihlasovací nick : masaskera18
Budeme rádi za všetky tipy ....
Ukradnutý Steam Učet
- Charmiamp12345
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Aug, 2014, 13:44
Re: Ukradnutý Steam Učet
v prvom rade urobime 2 temy, aby si to niekto vsimol
steam guard nic? reset hesla na mail?
nazov uctu nejde len tak zmenit. Nick ano, nazov uctu nie.
Na taketo veci je steam support. Co mame s tym urobit mi?
steam guard nic? reset hesla na mail?
nazov uctu nejde len tak zmenit. Nick ano, nazov uctu nie.
Na taketo veci je steam support. Co mame s tym urobit mi?
- Charmiamp12345
- Nový používateľ
2. témy som neurobil schválne (klikol som na odoslať 2krat asi to bude tým ) , po anglicky veľmi neviem a keď aj niečo nájdem chce to po mne cd key a fotku cd-key ale problém je že všetky hry mám kupene cez Steam obchod a ku ním nedostanem cd-key(keď to nieje niečo novú od rockstaru alebo od Ubisoftu) len sa proste pridaju do knihovni
ako som písal reset hesla nefunguje a Steam Guard bol od doby vytvorenia účtu zapnuty
ako som písal reset hesla nefunguje a Steam Guard bol od doby vytvorenia účtu zapnuty
- Charmiamp12345
- Nový používateľ
Proste keď chcem napísať ticket tak hore vypíšem nový účet a dole napíšem e-mail/nick ukradnutého účtu a stále mi napíše hlášku že e-mail/nick neexistuje
- Charmiamp12345
- Nový používateľ
a ešte kamoš sa odhlasoval o 00:30 tu píše že je bol naposledny offline pred 11. hodinamy
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ak dal resetnúť heslo, no nedošiel mu mail, tak mu ten "hekeris" musel "heknúť" aj mail, aby potvrdil zmenu mailu
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Support ucty nemaju so Steam uctami nic spolocne. Ak doteraz so supportom nekomunikoval, tak si treba vytvorit novy support ucet.Charmiamp12345 napísal:Proste keď chcem napísať ticket tak hore vypíšem nový účet a dole napíšem e-mail/nick ukradnutého účtu a stále mi napíše hlášku že e-mail/nick neexistuje