KOA LAN PARTY - KOA MASTERS 2016 REPORT
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: LAN Party v LM [Sign up !]
skvele bude ked to bude jak na pc.sk lanke,kde ludia hrali 5 hier naraz a kazdej boli 3ja hraci...
JUDr. quicky nuze skus navrhnut ako by si to teda vymyslel viem ze od teba sli tieto complain dosť často ale ani my ani nik nedokáže niekoho prinutit ze teraz sa hraj toto to je jednoducho nemozne. Aj ked keby to akceptovala verejnost bola by to ina LAN Idealne spravit tematicku LAN kde sa bude hrat max 2 hry a hotovo
- sebinho
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 01. Máj, 2011, 10:15
lepsia je ked 5 hier hraju po 3ja ludia na lanke ako doma sam
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
nebol som este na LANke, ale ved mozeme tam vykrikovat, ze sa ide hrat to a to a nech sa pridaju ludia, kto sa neprida, tak mu nieco vymyslime
-
- Pokročilý používateľ
radsej budem doma hrat po nete so 100Ludmi nieco,ako sa trepat 300km aby som hral s 3mi
ked je xyz pravidiel o nepiti a podobnych veciach tak moze sa urcit aj nejaky rozvrh hrania,zvlast na lanke ktora trva jeden den.
urcite si zahrame viacej keby idu nejake bloky hier napr od 14-16h cs, od 17-19 LOL a podobne... radsej si zahrat 2-3 hodiny naplno a vyuzit multak, ako hrat cely cas 5-6ludi jednu hru a kazdy nieco ine.
skutocne som bol na lanke kde takyto program bol... proste organizator zahlasil,ze ide sa hrat UT, vytvoril server a vsetci bez mrncania sa pripojili a proste mastilo sa dve hodinky, potom sme dali nejake pivecko pokecali hodinku dve a zas nieco ine sa islo... dosiel som spokojne vyhraty,tak isto spolocensky socializovany
otazka nezobere niekto gril ?
ked je xyz pravidiel o nepiti a podobnych veciach tak moze sa urcit aj nejaky rozvrh hrania,zvlast na lanke ktora trva jeden den.
urcite si zahrame viacej keby idu nejake bloky hier napr od 14-16h cs, od 17-19 LOL a podobne... radsej si zahrat 2-3 hodiny naplno a vyuzit multak, ako hrat cely cas 5-6ludi jednu hru a kazdy nieco ine.
skutocne som bol na lanke kde takyto program bol... proste organizator zahlasil,ze ide sa hrat UT, vytvoril server a vsetci bez mrncania sa pripojili a proste mastilo sa dve hodinky, potom sme dali nejake pivecko pokecali hodinku dve a zas nieco ine sa islo... dosiel som spokojne vyhraty,tak isto spolocensky socializovany
otazka nezobere niekto gril ?
Quicky: Neboj sa, samozrejme že bude harmonogram tak ako tomu bolo vždy, a vždy sa aj dodržiaval (jeden jediný raz sa posunul o 1 hodinu pre tech. problémy - výpadok elektriny). Povie sa že sa ide hrať COD tak sa ide hrať COD, všetci čo boli zapísaní na COD idú to COD hrať a zvyšok robí čo len chce podla dohody. Vždy sme fungovali ako píšeš, systémom "blok hry x a blok hry.
edit: ten gril by nebol odveci, na parkovisku by sa to hádam dalo, opýtam sa vlastníkov priestoru či proti tomu nič nemajú.
edit: ten gril by nebol odveci, na parkovisku by sa to hádam dalo, opýtam sa vlastníkov priestoru či proti tomu nič nemajú.
Na stránke som pridal pravidlá na hru Counter Strike a Call of Duty 4 , čoskoro pribudne LoL a Dota
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Easa: Bolo by možné, keby sme sa z fóra usadili niekde vedľa seba? teda ak by to ostatným nevadilo ?
kto pojde z BA? Uz by sme sa mohli dohodnut...
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Pojdes vlakom a niekto po teba pride
ja ? so Stackerom a 27" LCD ?
ja idem autom, len som chcel vediet ci sa niekto neprida...
ja idem autom, len som chcel vediet ci sa niekto neprida...
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
-
- Pokročilý používateľ
my pojdeme z nr zrejme 3Ja,cize este jeden by si svoje miesto zrejme nasiel
Na fb page je harmonogram, ak pridete okolo 11tej tak nieje problem vas usadit ako len chcete, hoc aj do hviezdice
-
- Pokročilý používateľ
len ked dojdu vsetci naraz tak neviem ale ak to neni problem prosim napis papieriky quicky,wone,usul DAKUJEM.
p.s. bude brat niekto ten gril??
p.s. bude brat niekto ten gril??
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Prinajhoršiom dáme skladanku na Tesco gril, minule mali taký kvázi schopný za cca 10 eur