Metro: Last Light
Re: Metro: Last Light
Nehovorim ze to karta nepotiahne, ja som mal pri tych 13 fps kartu vyuzitu na 20% a este aj podtaktovanu na nejakych 600mhz, ide tam skorej o nejaky bug lebo v inych hrach mi physx takto neblbne iba v tom metre to robilo kraviny. Tak som hru miesto s physx hral s ssa, lebo sa mi potom nechcelo patrat preco to kraví.
je**em cele metro neviem čo by som ešte ponastavovať physx som skúšal nastaviť aj cez panel nvidia, v hre som to nenašiel, všetky možne nastavenia, starší driver, som skúšal stále to seká jak ----
ešte že som ho kupoval v akcii za 5,99
ešte že som ho kupoval v akcii za 5,99
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
V tejto časti menu sa to zapína a vypína.
http://cdn2.gamefront.com/wp-content/up ... -physx.jpg
http://cdn2.gamefront.com/wp-content/up ... -physx.jpg
diky mokvos tam som to akurát neskúšal vypnúť
teraz už ide hra ako má, ale majú to divné hlavne že pri spustení hry dole označenie nvidia physx a blbne im to :/
každopádne diky už to maká
teraz už ide hra ako má, ale majú to divné hlavne že pri spustení hry dole označenie nvidia physx a blbne im to :/
každopádne diky už to maká
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
NP, velmi vela ludom to takto blbne co som googlil ale nikdy som nepatral do hlbky ako ten problem vyriesit.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Divné, nikdy som taký problém nemal, prešiel som Metro Last Light s Physx nie raz /GTX780 DC2 + i5 2500K/, zvyšok všetko na max., len SSAA vypnuté a krásne hrateľné vo FullHD 50-60 fps celý čas, veľmi zriedkavé prepady v tých najväčších masteniciach niekde k 40-45 fps.
Možno, že v určitej HW konfigurácii je to bugnuté, ale ináč som mal práveže pocit, že v Last Light je asi najlepšie odladený Physx čo som sa stretol, vzhľadom k nárokom na výkon.
Skús preinštalovať Physx samotný http://www.nvidia.com/object/physx-9.13 ... river.html
Možno, že v určitej HW konfigurácii je to bugnuté, ale ináč som mal práveže pocit, že v Last Light je asi najlepšie odladený Physx čo som sa stretol, vzhľadom k nárokom na výkon.
Skús preinštalovať Physx samotný http://www.nvidia.com/object/physx-9.13 ... river.html
Spoiler: ukázať
no preinštaloval som samotný physx a div sa svete ide to krásne
akurát nechápem prečo to nešlo dobre aj keď som preinštaloval drivery GK
diky
akurát nechápem prečo to nešlo dobre aj keď som preinštaloval drivery GK
diky
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Za málo.
Stane sa, asi predtým neprebehla dobre inštalačka physx zároveň s ovládačmi, prípadne z nejakého dôvodu nepočítala physx grafika, ale CPU, tam by tie brutálne prepady dávali zmysel.
Stane sa, asi predtým neprebehla dobre inštalačka physx zároveň s ovládačmi, prípadne z nejakého dôvodu nepočítala physx grafika, ale CPU, tam by tie brutálne prepady dávali zmysel.
hej keby raz tak to chápem že sa pri inštalácii vyskytla chyba, ale inštaloval som prvý krát: driver keď som doniesol domov PC, 2. krát keď mi blblo METRO LL tak som skúsil ten starší čo je spomenutý o stranu dozadu, a 3. krát keď ten 2. krát nebol úspešný, tak som tam dal opäť aktuálny najnovší
však nevadí hlavne že to už teraz šľape ako má
však nevadí hlavne že to už teraz šľape ako má
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Kondenzovany stres a ukrajinska pomsta tato hra
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Hral si to na najtazsie obtiaznosti ?Casto umieram,pouziva to podobne mechaniky ako dark souls...ucis sa pomocou vlastnych smrti..Nic pre mna
Asi som captavy
Ale ten stres z toho, ze ti dochadza filter ,stmiva sa a ty nevies najst kanister na benzin. Potom aj spiders pekne stesuju.. Osedivime z takychto hier,neda to cloveku vydychnut poriadne
inak Artiom nejak casto umiera
Asi som captavy
Ale ten stres z toho, ze ti dochadza filter ,stmiva sa a ty nevies najst kanister na benzin. Potom aj spiders pekne stesuju.. Osedivime z takychto hier,neda to cloveku vydychnut poriadne
inak Artiom nejak casto umiera
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Aha tak, ja že máš bugfest alebo čo.
O tom je Metro... zbožňujem tú atmosféru, treba to hrať v kľude po večeroch, vtedy to je naj.
2033 na max. obtiažnosti sa mi ale zdala ešte o dosť horšia než Last Light, ale možno je to tým, že už som mal skúsenosť.
O tom je Metro... zbožňujem tú atmosféru, treba to hrať v kľude po večeroch, vtedy to je naj.
2033 na max. obtiažnosti sa mi ale zdala ešte o dosť horšia než Last Light, ale možno je to tým, že už som mal skúsenosť.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
2033 bola na max o nieco tazsia a aj pochmurnejsia
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)