Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
K tomu príspevku je to why v podpise celkom vtipne
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
toz, videl som uz aj vacsie srnky, resp. myslim, ze to bola minule jelenica... ale vzdy som to zbadal dostatocne v predstihu..
nie tak, ze som to mal po zastaveni 1-2 dlzky auta predomnou
Tatry su Tatry no
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- landrower
- Pokročilý používateľ
spomenul som si na tu foto audiny co sa srnka zmestila cez mriezku chladica dnu a este ju aj klima trochu vcucla a vyflusla do interieru, nechcel by som.... treba brzdit no
ono ani kon nalozeny do auta cez predne sklo nieje bohvieco ...
strycek gugl napovie ... aj s obrazovou dokumentaciou ...
ja som maximalne sepalil vlciaka ... tak z toho bol v haji reflektor, celna maska, naraznik, chladic a spodny kryt motora ...
srnke som sa naposledy pozeral do ociciek 2 tyzdne dozadu ... ale je to o tom, ze vies ze tam je z jednej strany les, z druhej strany pole ... tak co asi bude srnka robit? no prechadzka na ziviny ...
strycek gugl napovie ... aj s obrazovou dokumentaciou ...
ja som maximalne sepalil vlciaka ... tak z toho bol v haji reflektor, celna maska, naraznik, chladic a spodny kryt motora ...
srnke som sa naposledy pozeral do ociciek 2 tyzdne dozadu ... ale je to o tom, ze vies ze tam je z jednej strany les, z druhej strany pole ... tak co asi bude srnka robit? no prechadzka na ziviny ...
lava, prava, lava, prava ...
Ja som raz pozeral dvom srnkám do očí, doslova. Tatry, zima, fujavica a dve srnky na rovnej ceste. Ubrzdil som tak, že som zastal od nich možno na pol metra. Obe stáli na mieste a kukali ako šibnuté
co by si chcel aby ti zakyvali
ja som uz tiez stretol srnky, ale ani raz krizova situacia.. zeby som jazdil ako dedo?
Jednu som dokonca musel obist, taka slepa ostala po dialkovych.
ja som uz tiez stretol srnky, ale ani raz krizova situacia.. zeby som jazdil ako dedo?
Jednu som dokonca musel obist, taka slepa ostala po dialkovych.
Srnky su este v pohode, su nizke. Tie ked zostrelis, tak si trepnu hlavu o kapotu a odletia jak kabele
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Sponzor fóra gold
Treba trubit, svetla niclacika napísal:Jednu som dokonca musel obist, taka slepa ostala po dialkovych.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
naopak, treba blikať, trúbenie nevedia odkial ide a je možné že sa rozbehnú oproti.
.
Svetlo na nich v noci funguje ako paralyza, takze ano, treba trubit.
- landrower
- Pokročilý používateľ
Asi si myslia ze pôjdu do neba keď vidia svetlo uprostred noci
ja som na nich neblikal.. len som mal dialkove..LordKJ napísal:Treba trubit, svetla niclacika napísal:Jednu som dokonca musel obist, taka slepa ostala po dialkovych.
To je vraj este horsie, vtedy zostanu stat a kukaju do svetla.
ci boha.. ja viem..
ked ti zasvietim 1000W halogen do oci tiez ostanes stat na mieste slepy jak patrona.
(ne, nemam v aute 1000W halogeny, ale srnka ma citlivejsi zrak)
preto som na nu ani netrubil ani nic.. proste som hodil jednotku a obisiel ju.
ked ti zasvietim 1000W halogen do oci tiez ostanes stat na mieste slepy jak patrona.
(ne, nemam v aute 1000W halogeny, ale srnka ma citlivejsi zrak)
preto som na nu ani netrubil ani nic.. proste som hodil jednotku a obisiel ju.
-
- Sponzor fóra gold
... a to sa tiez neodporuca...