World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Vcera si takto pozeram horor: "Noc ozivlych rajcin" a zrazu zistujem, ze ja vlastne hram WOT (47% winrate za vcera) K Leo PTA, to proste treba hrat hit and run, snipera a maximalneho oportunistu, skratka nie je to tank pre kazdeho. Dlhu dobu sa mi s nim dost darilo, ale potom prisla tak 10-14 bitkova snura prehier a odvtedy sa ho bojim aj z garaze vytiahnut, ako hram ho sem - tam, ale uz si v nom tak neverim = uz ho tak dobre nehram = nedari sa mi snim - krasna hlava 22.
WoT/AW - Hadent
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Po dlhšej dobe nejaká bitka s M103 po ktorej som bol v pluse...
http://wotreplays.com/site/1146902
A takto to vyzerá, keď je 70% týmu zakempená na respe celú hru.. Ten tančík som si celkom obľúbil
http://wotreplays.com/site/1146902
A takto to vyzerá, keď je 70% týmu zakempená na respe celú hru.. Ten tančík som si celkom obľúbil
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak ironiou je že s tým PTA mám relatívne slušné DMG na mňa...
akurát je fuk či niečo spravím alebo nie, proste prehra a to sa týka aj conquerora
neviem ale napr ten conqueroro má podľa mňa to naj delo zo všetkých tankov čo mám, slušná presnosť, prebije, nabíjanie tiež super a niečo aj zoberie tak nechápem ten WR
akurát je fuk či niečo spravím alebo nie, proste prehra a to sa týka aj conquerora
neviem ale napr ten conqueroro má podľa mňa to naj delo zo všetkých tankov čo mám, slušná presnosť, prebije, nabíjanie tiež super a niečo aj zoberie tak nechápem ten WR
Spoiler: ukázať
Včera 67% winrate a dnes 5 prehier po sebe, môžem sa nato vysrať
No su tanky, s ktorymi je tazke "carry" a vo WOT co si sam nevyhras tak to povacsinou prehras. Conqueror podla mna trosku straca pancierovanim a pohyblivostou (neviem na 100%, nehral som ho, tak nechcem prilis mudrovat). Spravny tank na to aby si mohol niest cely tym musi mat palebnu silu, pancierovanie a pohyblivost idealne vyvazene, akonahle v niecom straca a ostatne 2 veci to dostatocne nevyvazuju, tak je problem. A PTA je to iste, nie je to T 54, v PTA ta da dole aj posraty scout celne, mozes v nom "carry" len ak je tym schopny aspon dostatocne dlho drzat supera v sachu kym ho rozstrielas, co je pre 98% tymov vo WOT proste prilis velka vyzva.
WoT/AW - Hadent
o carry mi nepis! vcera som "carryoval" s T49 ako besny ale v T7 a T6 bitkach mi to bolo asi tak na 2 veci ked zbytok tymu mal vykon ako zombie. A treba si najst nejaku statistiku, ktora vam rastie. Ja napr ked sa mi nedari vyhravat, tak sa zamieram na WN8, ktore mam povacsinou aj pri prehrach pekne nad 2k, ked mam dobry tank Btw, asi spisem peticiu na to co chcu spravit s mojou oblubenou t49, ja nechcem tu hnusnu otvorenu vezuuuuu. Uz staci ze Hellcat je po tom ich "HD" remodelovani hnusny.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Serem na to, komunita v tejto hre je NAJHORŠIA zo všetkých online hier vôbec. Zabilo ma SU-152 len tak lebo som mal malý život a vedelo, že mi dá 1-shot. Zraňoval aj ostatných a samozrejme wot systém nič nespozoroval.
hehe zas sa darí... dnes som ešte nevyhral a staty za včera a dnes:
Wins/Battles: 2 (14) (14.3%)
Wins/Battles: 2 (14) (14.3%)
Mne sa vcera celkom darilo, ale potom som sa rozhodol poexpit Panthera 2, s ktorym sa mi inak zatial darilo a celkom fajn hralo, no long story short: 11 hier, 27,27% winrate (zo 60% na 56,85%) . Skoro same t10 bitky a samozrejme v topovych tankoch retardi. Nechybali ani tak uspesne takticke prvky ako: vsetky t10 na jednu stranu a tam sa prestrelovat s 3 superovymi tankami, pokial superove t10 drtili druhe kridlo kde sa zufale t8 a 9 ich snazili zastavit, ci hrrr celnym utokom na superovu zakladnu branenu dobre ukrytymi Tdckami a podporovanymi vracajucimi sa tankami.
WoT/AW - Hadent
Ja som schválne na záver skusil svoj funny tank KV1S, s ktorým sa mi darí a mam aj dobre staty tak ma pre zmenu šuplo do VIII tier bitky a bol som vybaveny... Proste tá hra sa rozhodne že nevyhráš tak nevyhráš ani ked sa roztrháš... Nič vypínam skusim zajtra..
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Kv1s si treba uzit uz nebude bude kv85
Tiez hellcat pojde na nerf
Is moj najlepsi tank bude ak som to dobre pochopil mierne polepseny
Tiez hellcat pojde na nerf
Is moj najlepsi tank bude ak som to dobre pochopil mierne polepseny
Tá KV85 bude stále OP, ak je pravda to čo hovoria, potom sa oplatí kupit/mat 1S a mali by ste dostat aj KV85 s full posadkou zadara.
https://www.youtube.com/watch?v=Km3X1q4 ... eiiJ67LGLw
https://www.youtube.com/watch?v=Km3X1q4 ... eiiJ67LGLw
Škoda toho KV-1S, ale aspoň uvidím, ako sa bude hrať s tým 100mm delom na KV-85.
Inak bude sranda ten americký scout s tou hufnicou.