Nakoľko eštelen včera oficiálne vyšlo, pýtam sa, nájde sa tu niekto kto má Xbox one a rád by občas zahral?
Forza 5
BF 4
Fifa 14/15 atď?
Môj gametag - Chudakbroslo
Si ma pridaj zahrame dakedy
Zatial to nechám tu, potom presuniem niekam - aj keď ešte úprimne neviem kam by zapadla téma najviac?
Xbox ONE community? Ma niekto nové Xko ?
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Xbox ONE community? Ma niekto nové Xko ?
Ja som planoval kupu pri vydani ale coraz viac som rad, ze som nekupil... Xbox One nie je pre mna next gen konzola ako x360, uz vobec nie ked na PS4 bezi 95% hier v 1080p a Xbox One ledva rozdycha 720p .... a 60E za hru... come on...
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Ked chceš hatovat chod inde, pýtam sa na komunitu xbox one nie na to prečo si ju nekúpil O tomto sa tu fakt baviť nehodlam :/
Myslím že každý rozumný človek si vie zvážiť pre A proti A takáto diskusia vedie len K jednému A to K locku. Ak sa chceš O tejto veci dohadovat založ si vlastné vlákno mňa console A PC VS console wars absolútne nezaujímajú fakt je toho plný internet A je to vždy diskusia O prde...
Myslím že každý rozumný človek si vie zvážiť pre A proti A takáto diskusia vedie len K jednému A to K locku. Ak sa chceš O tejto veci dohadovat založ si vlastné vlákno mňa console A PC VS console wars absolútne nezaujímajú fakt je toho plný internet A je to vždy diskusia O prde...
ja mam xbox one ale mam tam len nejake somariny na kinect + tu forzu motosport 5 co bola free ale neviem dokedy lebo som si myslel ze len do nedele a este vcera mi isla
A potom este warframe som skusal hrat online...
Neviem ako je to s tym sharovanim hier, ked tak mozme skusit
edit: si ta vecer mozem pridat do friendlistu ako prveho
A potom este warframe som skusal hrat online...
Neviem ako je to s tym sharovanim hier, ked tak mozme skusit
edit: si ta vecer mozem pridat do friendlistu ako prveho
Jasné super večer si ma pridaj môžeme skúsiť dať forzu
Ja tam mam dakych friendov ale majú ešte 360ky
Inak odporúčam zaplatiť ea pass za 3,99e tuším máš bf4,fifu14 nfs rivals A ešte maden A peggle 2 pre ženu
Ja tam mam dakych friendov ale majú ešte 360ky
Inak odporúčam zaplatiť ea pass za 3,99e tuším máš bf4,fifu14 nfs rivals A ešte maden A peggle 2 pre ženu
hmm ten eapass nie je zly, skusim, dik za tip
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Zatial mam iba X360. Mam predobjednavku na bielu XOne, ktora by mala byt dostupna koncom oktobra.
//EDIT: Inak tu je jedna tema ohladom XOne.
//EDIT: Inak tu je jedna tema ohladom XOne.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.