World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
s tym nerfom Hellcata ma kurna dobre seru Co takto nerfnut tu zasranu IS liniu? Najma IS 3 a 6? To su take svina OP tanky az mi je z nich zle ked ich zbadam. Prerazit ich je doslova zazrak a to som na ne nesiel so ziadnym flusatkom ale s Pz Sfl. V s top delom!
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
KV-1S aj Hellcat boli OP a je spravne ze ich nerfli. IS3 sa tazko penetruje? no neviem..predok nedingne dokopy nic. Vrch veze sa da lahko prestrelit, akurat tie boky podvozku so spaced armorom dingaju.
Spoiler: ukázať
to ti je vestko vies naco ked RNG zauraduje
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak RNG je zase vec iná a zákerná
hlavne ked sa namiesto mrtvého IS3 na teba kuká nasrané IS3 a AMX 50 100 samozrejme musí ísť nabíjať a HP300
hlavne ked sa namiesto mrtvého IS3 na teba kuká nasrané IS3 a AMX 50 100 samozrejme musí ísť nabíjať a HP300
Takže dnes najdlhšia seria celkovo 15 hier bez vyhry, nepomohlo ani prepnut na iny server proste nic...
a co tak to nehrat ked mas ja neviem.. 6. prehru v rade? aky zmysel ma hrat ked stale prehravas? take brutalne serie prehier ako niektori mate...nechapem, take extremy som nikdy nemal.
No 16 som vyhral... ale už idem di práce takže končím...
No k tym prehram, sam nechapem ako ta hra robi... Mali sme aj 71% VR a prehra nakoniec. Proste su dni kedy sa hra rozhodne že nie ta nie..
No k tym prehram, sam nechapem ako ta hra robi... Mali sme aj 71% VR a prehra nakoniec. Proste su dni kedy sa hra rozhodne že nie ta nie..
konecne Mko na ISku http://wotreplays.com/site/1153540#team
pepo: vsimni si kolkorat mas vysoky winrate, ale toptier tanky su cervene...
Vcera 4x za sebou napriklad 3 zo 4 IX top tier boli cerveny s 5k a menej hrami. A opacne u druheho teamu to zhadzoval spodok tabulky, kde mali cisto cervene sedmicky. Pripadne o 1-2 toptier ma jedna strana menej. Ja ked chytim seriu vyhier, tak nasledne dostavam toto spomenute ked sa pripojim dalsi krat, t.j. vecer, dalsi den atd.
Vcera 4x za sebou napriklad 3 zo 4 IX top tier boli cerveny s 5k a menej hrami. A opacne u druheho teamu to zhadzoval spodok tabulky, kde mali cisto cervene sedmicky. Pripadne o 1-2 toptier ma jedna strana menej. Ja ked chytim seriu vyhier, tak nasledne dostavam toto spomenute ked sa pripojim dalsi krat, t.j. vecer, dalsi den atd.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
Inu ja tu hru nechapem... dnes čo chytim do ruky s tým vyhram hned na provy pokus a teraz 5 hier 5 výhier...
Nevie niekto poradiť nejaký mod na 30x Zoom ale s originálnym zameriavačom?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mám Aslaina a tam to ide
po dnešku by som zakázal goldy...
ved to nemá zmysel potom hrať lebo je úplne fuk ako sa natočím , proste to prebije hrubou silou
tanky ako T28P potom úplne strácajú zmysel kedže proti obyčajnej munícii to je OK ale proti gold nemá šancu a maník ani nemusí nejak extra mieriť, stačí trafiť tank
a ich jediná ochrana je práve relatívne silný pancier vpredu
všetci sú skileri a majú plno múdrych rád a potom začne JGpz E100 páliť po T28P goldami a ešte aj to 2x neprestrelí
po dnešku by som zakázal goldy...
ved to nemá zmysel potom hrať lebo je úplne fuk ako sa natočím , proste to prebije hrubou silou
tanky ako T28P potom úplne strácajú zmysel kedže proti obyčajnej munícii to je OK ale proti gold nemá šancu a maník ani nemusí nejak extra mieriť, stačí trafiť tank
a ich jediná ochrana je práve relatívne silný pancier vpredu
všetci sú skileri a majú plno múdrych rád a potom začne JGpz E100 páliť po T28P goldami a ešte aj to 2x neprestrelí
Dik pozriem
Goldy by som zakázal, zase ďalšia blbosť ktorú si vymyslel wargaming a pritom sú nereálne a smiešne z hist. hľadiska
Goldy by som zakázal, zase ďalšia blbosť ktorú si vymyslel wargaming a pritom sú nereálne a smiešne z hist. hľadiska