Teraz niekto zadre, ze nosit na telefon kabelku

Broslo-kolko maju clanky o ciernych dierach citatelnost?Broslowski napísal:Nemame vo zvyku taketo reporty robievat.myslim ze raz som robil a malo to mizernu citanost a ako skutocne, mame tu specializovane denniky na mobily.
BTw praveze hodinky sa mi pacia celkom, konecne daco originalneuvidime co povie prax.
Ok vysvetli mi prosím ťa ako si dám tento "phablet" do klasických nohavíc.5ku mám problém dať a to nenosím legíny.Chris napísal:praveze vela ludi od iphon 5/5s odislo lb sa na tom blbo surfuje (maly displej) a islo trendom a dokonca ponuklo 2 rozne velkosti.
Teraz niekto zadre, ze nosit na telefon kabelku.
je aj zname rozlisenie pri ktorom to dokaze spravit? Realne rozlisenie v 240fps nie nejaky upscalingSphyn0x napísal:Čo ale potešilo je 240fps slow-mo.
nosim v pohode S4ku, takze asi mas rad obtiahnute nohavice ak ti ledva vojde 5sMatej.T napísal:Ok vysvetli mi prosím ťa ako si dám tento "phablet" do klasických nohavíc.5ku mám problém dať a to nenosím legíny.Chris napísal:praveze vela ludi od iphon 5/5s odislo lb sa na tom blbo surfuje (maly displej) a islo trendom a dokonca ponuklo 2 rozne velkosti.
Teraz niekto zadre, ze nosit na telefon kabelku.
Asi to teda bude tak, sakraSky napísal:Presne tak som si aj myslel, ze to bude len upscale a nie prave 720p