Nástrčná žiarivka s päticou 2g11
Nástrčná žiarivka s päticou 2g11
Ahojte, hľadal som tému ohľadne žiariviek ale nič kam by sa to hodilo som nenašiel, prosím vás kto sa rozumiete žiarivkám zaujíma ma či žiarivky s päticou 2g11 majú v sebe predradník ? Tieto žiarivky majú pre mňa vhodne rozmery výkon aj svietivosť len ma odrádza keď pri aplikácii budem musieť riešiť ešte predradník. Keď nemajú predradník tak je pre mňa jednoduchšie siahnuť po inej pätici kde iba žiarivku naskrutkujem, nastrčím a svietim Ďakujem
Re: Nástrčná žiarivka s päticou 2g11
Ja si myslím že nemajú a predradník treba riešiť spolu s nimi, dole je schéma: http://www.ledsviti.sk/LED-trubica-2G11 ... dena-biela
Fu, tak to čo si postol veru neviem predsa pri LED trubiciach sa predradniky nepoužívajú tam maximálne trafo nejaké ale všetko možné nevyznám sa do toho tak.
Či led alebo klasika, podla mna to nemá predradník, jednoduch v tej patici nato nie je ani miesto, ale na 100% sa to dozvieš ak napíšeš do shopu kde to predávajú.
EDIT: Ešte by som dodal, že ledkové trubice majú "elektroniku" na hliníkovej nosnej lište (z druhej strany ako sú samotné diody), takže to iba pripojíš funguješ ako pri T5/T8
EDIT: Ešte by som dodal, že ledkové trubice majú "elektroniku" na hliníkovej nosnej lište (z druhej strany ako sú samotné diody), takže to iba pripojíš funguješ ako pri T5/T8