World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Tak to vies, ked si v zakope a pocujes ako niekto striela, tak treba vystrcit hlavu aby si sa pozrel kto a odkial - logika vacsiny hracov WOT .
WoT/AW - Hadent
inak aj ja bol pokojnejsi vyrovnanejsi a vobec som tolko nenadaval ako ked hram WOT ale tiez sa to snazim obmedzovat, teraz hram tak cca 10hier denne max. Niekedy mam aj 3-4 dni pauzu, chvalabohu, inak by som asi skolaboval.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
8 hier, 8 prehry, -200K a mozeme si zas dat 3 dnovu pauzu od wot..
Zacal som trosku expit crusader SP a samozrejme takemr kazda hra himmelsdorf...
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
lol dnes 17/18, vsetko tier X hry. Radsej uz koncim nech sa to nenapravi
Spoiler: ukázať
Ja mam dnes nieco podobne s Pz.Sfl.IVc, z 5 bitiek zatial 3x Himmelsdorf, teda pardon 2x Himmelsdorf a 1x Winter Himmelsdorf aby som bol presny.Thief napísal:Zacal som trosku expit crusader SP a samozrejme takemr kazda hra himmelsdorf...
WoT/AW - Hadent
Striedal som to, ale len medka a hral som v cate.Spacepen napísal:Z akým tankom?
No dnes som sa tešil na wot a akurát sa mi poriadne zhnusilo, no nič dám si zas dlhú pauzu a časom to prejde
Veru kazdy dalsi update je len 2GB kurvitko. Zvukova komunikacia v hre vzdy po case prestane fungovat a to v 9.1 isla aj napr v nahravacom menu a celkovo uplne dobre - 9.2 to je horsie ako kedykolvek predtym.
Mapy zachvilku budu vsetky rovnake /akurat ine farby a objekty/
Nechapem pristup autorov.
V 9.3 ke novy americky light tank sa bude volat T49 pricom dosavadna T49 bude premenovana ako T67 ???
Preco sa rovno novy lt nevola tak?? - zbytocny chaos, nemali by tolko fetovat alebo co tam robia.
Mapy zachvilku budu vsetky rovnake /akurat ine farby a objekty/
Nechapem pristup autorov.
V 9.3 ke novy americky light tank sa bude volat T49 pricom dosavadna T49 bude premenovana ako T67 ???
Preco sa rovno novy lt nevola tak?? - zbytocny chaos, nemali by tolko fetovat alebo co tam robia.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
konečne mám VK45.02(P) a je to celkom slušné vozítko
síce trochu poslabšie na to že je to HT ale nič strašné, akurát to delo mohlo byť lepšejšie
Leopard PTA som proste predal to sa nedalo
zdá sa že MT asik nie sú úplne pre mňa aj ked PTA je skorej LT a nabíjanie takmer za 10s to zabíja úplne, T-54 to urobí tuším pod 7s
a konečne som dotískal aj T28Pro k hviezdičke malé radosti pre nooba
mno ja si zase neviem predstaviť ako bude KV-85 nabíjať 20s... za ten čas ju roztriela všetko, možno bola KV1S OP ale takto sa my to moc nepozdáva
inak každý píše aká je KV1S OP ale že by to bolo vidieť aj v bitkách
dneska som zistil že moje staty sa rapídne zvýšili ked som sa naučil zoomovať
bohužiaľ je to iba tak 5 mesiacov dozadu, doslova som skočil na 2x, len jak pozerám boli také strašné že sa nevyhrabem do r2017
síce trochu poslabšie na to že je to HT ale nič strašné, akurát to delo mohlo byť lepšejšie
Leopard PTA som proste predal to sa nedalo
zdá sa že MT asik nie sú úplne pre mňa aj ked PTA je skorej LT a nabíjanie takmer za 10s to zabíja úplne, T-54 to urobí tuším pod 7s
a konečne som dotískal aj T28Pro k hviezdičke malé radosti pre nooba
mno ja si zase neviem predstaviť ako bude KV-85 nabíjať 20s... za ten čas ju roztriela všetko, možno bola KV1S OP ale takto sa my to moc nepozdáva
inak každý píše aká je KV1S OP ale že by to bolo vidieť aj v bitkách
dneska som zistil že moje staty sa rapídne zvýšili ked som sa naučil zoomovať
bohužiaľ je to iba tak 5 mesiacov dozadu, doslova som skočil na 2x, len jak pozerám boli také strašné že sa nevyhrabem do r2017
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
no ved konecne to nie je len posmech medzi T9 tankami...
KV-85 sa bude hrat so 100mm delom. KV-1S je jednoznacne OP, o tom niet pochyb. Ja mam skor obavy, ze KV-85 so 100mm delom bude este viac
KV-85 sa bude hrat so 100mm delom. KV-1S je jednoznacne OP, o tom niet pochyb. Ja mam skor obavy, ze KV-85 so 100mm delom bude este viac
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak dosť zmenili aj depresiu dela už asi len to by stačilo aby KV1S nebola tak OP