V sekcii "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty" a fórum "Ukaz svoju case / Fotogaleria Case" mi Chrome hlási malware.
Používam Avast Home a aj ten addon do Chrome od Avast.
Malware
Malware
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
Re: Malware
hm.. tieto parodie na antiviraky uz dost dlho nepouzivam.
na windowse starom rok a pol som pustil Malwarebytes a po roku a pol mi neohlasil nic vazne (virus/malware/spyware), cize pohoda.
Logy boli kontrolovane aj na viry.cz.
Cize vymaz tu hovadinu a pouzi svoju hlavu podla to bude mat lepsi antivirovi ucinok ako hento.
na windowse starom rok a pol som pustil Malwarebytes a po roku a pol mi neohlasil nic vazne (virus/malware/spyware), cize pohoda.
Logy boli kontrolovane aj na viry.cz.
Cize vymaz tu hovadinu a pouzi svoju hlavu podla to bude mat lepsi antivirovi ucinok ako hento.
Mňa varoval samotný Chrome. V zmysle - imagevenue.com je zdrojom škodlivého obsahu, ktorý bol nájdený aj na stránke pretaktovanie.sk.
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
hlavne chrome považuje za škodlivý kod snád všetko
úroveň dnešných av a podobných srač.iek je 0 podľa nich je všetko škodlivé bohužiaľ okrem zrovna toho škodlivého
úroveň dnešných av a podobných srač.iek je 0 podľa nich je všetko škodlivé bohužiaľ okrem zrovna toho škodlivého
Spoiler: ukázať
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Aj mne to včera vybehlo, tuším tam bol vo vlákne odkaz s fotkami na na nejaký podivný imagehosting, tak asi kvôli tomu.
Spoiler: ukázať