Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
ten blbý pocit, keď máš lepšie auto ako tvoj šéf
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ma novu A8L, takze asi nie ale skrz naklady a pod.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Bude Fabia?
nepozna niekto niekoho v okolo TT co strieka plasti dipom? Rad by som strekol jedny disky a asi by to bolo lepsie u profika ako manual so sprejom
-
- Pokročilý používateľ
jazdim na superb... minuly tyzden som jedno dusil celu cestu a pred TN, idem 180kmh a zrazu,ze chyba motora cau,viac nenastartovalo... odpalene turbo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Poradte aké gumené rohože kúpiť, ideálne v KE. Páčia sa mi tie vaničkové či ako sa to povie, proste aby som sa nemusel srať s vysávaním auta cez zimu. VW G4.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
ja som bral odtial:
http://www.agauto.sk/sk/?isvyhl=1&znack ... timent=148
original VW sa mi doslova prederavil na mieste kde je pata pri plyne... v zime... a tiekla pod to voda, este dobre, ze som si to vsimol..
hladal som vsade, ale tu mali aj gumenu vanicku do kufra, tak som to bral za jedno postovne..
lenze rovno ti poviem, ze sice maju zvyseny okraj, ale ten okraj je makky.. cize na vysavanie budes musiet byt pripraveny.. ono, ak by to malo silny okraj, asi by si to ani nedal kam, kam to patri.
http://www.agauto.sk/sk/?isvyhl=1&znack ... timent=148
original VW sa mi doslova prederavil na mieste kde je pata pri plyne... v zime... a tiekla pod to voda, este dobre, ze som si to vsimol..
hladal som vsade, ale tu mali aj gumenu vanicku do kufra, tak som to bral za jedno postovne..
lenze rovno ti poviem, ze sice maju zvyseny okraj, ale ten okraj je makky.. cize na vysavanie budes musiet byt pripraveny.. ono, ak by to malo silny okraj, asi by si to ani nedal kam, kam to patri.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
k tym kobercekom - ja potrebujem len vodicov (ostatne su ako nove), predavaju to niekde aj ako konkretny kus? Vsade su len cele sady 4ks...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
pokial viem tak sa dalo este samostatne predne kupit, ale tiez len dva
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Asi vezmem tieto ked mi ich nikto nevyhovori.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
od tohoto výrobcu mám rohože aj ja (v inom aute) a som naozaj spokojný, dobré rohože, sedia perfektne
-
- Pokročilý používateľ
zas raz sa mi potvrdilo,ze niektori ludia su j.... ale uplne...
vola mi kupec na merc dookola ano ano chcem peniaze mam, hovorim dobre dnes mozte prist a rovno ho vziat ak sa vam bude pacit. volam mu dnes o 11tej dvihne ano peniaze mam o 13h to plati.
koli nemu mi auto v servise zlozili,lebo som dal nejake veci vyservisovat.
volam mu 12.45h, ze som na mieste a cakam ho , doteraz nedvihol telefon. cize cas peniaze v .... ja uz fakt nemam chut na tychto ludi,toto je nonsens. nemam slov normalne som v uzase,ved ked som si to rozmyslel normalne dam vediet nic sa nedeje,ale nie jak kreten.
vola mi kupec na merc dookola ano ano chcem peniaze mam, hovorim dobre dnes mozte prist a rovno ho vziat ak sa vam bude pacit. volam mu dnes o 11tej dvihne ano peniaze mam o 13h to plati.
koli nemu mi auto v servise zlozili,lebo som dal nejake veci vyservisovat.
volam mu 12.45h, ze som na mieste a cakam ho , doteraz nedvihol telefon. cize cas peniaze v .... ja uz fakt nemam chut na tychto ludi,toto je nonsens. nemam slov normalne som v uzase,ved ked som si to rozmyslel normalne dam vediet nic sa nedeje,ale nie jak kreten.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
nepredaval si minule auto s oznacenim 1.majitel a nebol si? naliat si cisteho vina?karma? neviem, len sa pytam, nekydam na nikoho
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
nikdy som nepredaval auto prvy majitel,ked uz mozno prvy majitel na SR-ale nepametam sa ,ze by som nieco take mal... a nikdy som nic take nikomu nepovedal a nikto nikdy mi nevolal,ze by autu bolo nieco ine ako som mu povedal pred kupou, ked uz cisteho vinka.