Project "The Schrödinger's Box"
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Re: Project "The Schrödinger's Box"
No krasne sme sa dohodli, ale po troch hodinach trapenia sa som v koncoch. Nalepka tentokrat vobec nechcela skocit na foliu skoncil som az pritom, ze som kazde pismenko na nu nanasal osobitne. Avsak to neviem urobit dokonale rovno.
Mam 3 moznosti: 1) zozeniem dalsiu nalepku(riskujem, ze je problem s tymi malymi pismenami a nepojde nalepit)
2) skusim vyrobit negativ a nastriekam to tam bielou farbou
Mam 3 moznosti: 1) zozeniem dalsiu nalepku(riskujem, ze je problem s tymi malymi pismenami a nepojde nalepit)
2) skusim vyrobit negativ a nastriekam to tam bielou farbou
Naposledy upravil/-a kovinator v Ut 30. Sep, 2014, 17:41, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- kovinator
- Používateľ
To uz nie je hlasovanie.
Ty si uz rozhodol za mna. Ale o tom napisem ked to bude aktualnejsie GPU a backplate skrutky nastriekane-> vecer nahodim fotky.
Ty si uz rozhodol za mna. Ale o tom napisem ked to bude aktualnejsie GPU a backplate skrutky nastriekane-> vecer nahodim fotky.
- kovinator
- Používateľ
No takze GPU je nateraz hotova. Streknute skrutky aj ram fanov.
Nalepky na nej budem vymienat podla financii a moznosti.
Cize nateraz mame s nou pokoj. Co stale treba dokoncit je sleeving(ani neni mozne kolko odkladam dokoncenie), ssd,LED,predne dvierka, zvukovka pojde do prec-> volaco externe musim zohnat. K PSU coveru som sa este nedostal. Bohuzial sa to tazko robi ked ten pc aj rovno pouzivam .
Dostavam sa este k jednej dileme a to je odhlucnovacia pena,ale to budem riesit asi az po/pocas psu coveru.
A dalsia vec. Ma niekto k dispozicii 3d tlaciaren?
Nalepky na nej budem vymienat podla financii a moznosti.
Cize nateraz mame s nou pokoj. Co stale treba dokoncit je sleeving(ani neni mozne kolko odkladam dokoncenie), ssd,LED,predne dvierka, zvukovka pojde do prec-> volaco externe musim zohnat. K PSU coveru som sa este nedostal. Bohuzial sa to tazko robi ked ten pc aj rovno pouzivam .
Dostavam sa este k jednej dileme a to je odhlucnovacia pena,ale to budem riesit asi az po/pocas psu coveru.
A dalsia vec. Ma niekto k dispozicii 3d tlaciaren?
Takouto upravou si sa rozlucil s reklamaciou. Osobny nazor - nalepky na fanoch, logo (gaming series) a biely pruh spolu neladia. Ja vyskusam biely plastovy dip a zbrusit logo, ked skonci zaruka na mojej MSI 270
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
- kovinator
- Používateľ
Ta biela farba pojde lahko prec. A ak nie prestriekam to znova nacerveno Nalepky zmenim len ich nemam ako spravit momentalne.
Neraz som sprejoval predmety, mozem ta ubepecit, ze ked budu velmi ochotni najst zamienku na neuznanie reklamacie, tak stop po sprejovani sa mozu chytit.
Ale nie k tomu som smeroval. Pozeram na Plasti Dip, vraj sa da zosuchat dole, takze to vyzera na skore dipvanie
Ale nie k tomu som smeroval. Pozeram na Plasti Dip, vraj sa da zosuchat dole, takze to vyzera na skore dipvanie
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
- kovinator
- Používateľ
Ano tak funguje. Nevyhoda je ale cena. Vychadza bohuzial 3x drahsie. Ale sprejovat s tym mozes aj MB. Samozrejme ak zakryjes neake tie sloty atd.
- kovinator
- Používateľ
Update by mal byt cez vikend, este postou pridu neake veci a potom uz to pojde rychlo. Nechcem hadzat fotky kym nebude dalsia cast(sleeving) hotovy. Nasledne uz to pojde za radom a rad by som do dvoch tyzdnov dokoncil cely projekt aj ked prace je na tom vela este. uz zalezi vsetko len od toho ako velmi ma bude skola zatazovat.
Aj gpu nakoniec prebehne dalsou upravou, nenecham ju taku zvlastnu.
Aj gpu nakoniec prebehne dalsou upravou, nenecham ju taku zvlastnu.
- kovinator
- Používateľ
Novy update. GPU dokoncena(este vymenim nalepku a tie farebne kable z fanov neako zamaskujem).
Neni ani velmi co pisat. Striekal som ako ram fanov, tak aj pasiv. Strhol nalepky a strekol zaslepku. Snad sa vam to bude pacit
Neni ani velmi co pisat. Striekal som ako ram fanov, tak aj pasiv. Strhol nalepky a strekol zaslepku. Snad sa vam to bude pacit
Naposledy upravil/-a kovinator v Št 12. Jan, 2017, 12:38, upravené celkom 1 krát.
- Slayerik
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jún, 2013, 22:24
toto je presne to, čo na trhu chýba... dobre vyzerajúce karty out-of-box...
ale ak by to niekto začal vyrábať, tak by potom nebolo čo modovať, no nie?
vyzerá super tá karta teploty kvôli strieknutému pasívu sa nejako zmenili či nie?
ale ak by to niekto začal vyrábať, tak by potom nebolo čo modovať, no nie?
vyzerá super tá karta teploty kvôli strieknutému pasívu sa nejako zmenili či nie?
Fakt super to vyzerá
Smartphone: iPhone 13 Pro Max 512GB
Notebook: Apple MacBook Pro M1 2020- 16GB RAM, 512GB SSD
Workstation I: Apple Mac Mini M1 2020 - 16GB RAM, 1TB SSD
Workstation II: Apple iMac 5K 27" (Intel Core i7 4.2GHz Kaby Lake, 32GB, AMD Radeon Pro 575 4GB, 1TB SSD)
Workstation III: Intel Core i7-8700 | ASUS PRIME H370M-PLUS | Crucial 32GB DDR4 | Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 1TB HDD | Asus DUAL GeForce GTX1070 8GB | Fractal Define Mini C | Evga SuperNova 550 G3 | NOCTUA NH-D14 | Windows 10 64-bit PRO
Workstation IV: Pracuje sa na tom
Camera gear: 2x Canon R + Sigma 35mm f/1.4 DG HSM ART + Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 + Samyang AF 14mm F2.8
Notebook: Apple MacBook Pro M1 2020- 16GB RAM, 512GB SSD
Workstation I: Apple Mac Mini M1 2020 - 16GB RAM, 1TB SSD
Workstation II: Apple iMac 5K 27" (Intel Core i7 4.2GHz Kaby Lake, 32GB, AMD Radeon Pro 575 4GB, 1TB SSD)
Workstation III: Intel Core i7-8700 | ASUS PRIME H370M-PLUS | Crucial 32GB DDR4 | Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 1TB HDD | Asus DUAL GeForce GTX1070 8GB | Fractal Define Mini C | Evga SuperNova 550 G3 | NOCTUA NH-D14 | Windows 10 64-bit PRO
Workstation IV: Pracuje sa na tom
Camera gear: 2x Canon R + Sigma 35mm f/1.4 DG HSM ART + Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 + Samyang AF 14mm F2.8
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Keep Up The Hard Work, vidno že Ťa to baví .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ak sa aj tu ukaze ze streknuty radiator lepsie odvadza teplo tak striekam moje acceleroSlayerik napísal:...
teploty kvôli strieknutému pasívu sa nejako zmenili či nie?
Steam: michalsveto