Smartphone <200e
Re: Smartphone <200e
Zaujimalo by ma , preco menis nexus ( osobne ho mam ) a vykon ma stale dostatocny az na narocne 3d aplikacie (+naprd baterka no ) 

Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
lebo ho mam chut hodit za psom uz davno, casto sa nechce rozsvietit, ked chyti lag tak si pockam 5 minut kym to zacne nieco robit, niekto mi vola blika mi diodka, ze mi niekto vola, ale cierna obrazovka aj 25 sekund... lahoda!
a plno dalsich veci.
to iste robil na stock, cyanogen aj na paranoidandroid, takze to nebude bug romky ale feature telefonu

to iste robil na stock, cyanogen aj na paranoidandroid, takze to nebude bug romky ale feature telefonu
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Zalezi od toho ako zapraseny sw budu mat tie mobily, mne hned po spusteni berie android 40% ram, takze tych 10% a cez 1gb sa da dostat. Potom je otazne ci ti to nepojde rovnako blbo ked budes mat otvoreny prehliadac a nieco na pozadi
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
tak to mas len na prt rom a nie telefon
mne ide cm11 4.4.4 bajecne a to mam 375 ram a single core 1,4ghz a na samsungoch nadstavba stoji za 2 veci
mne ide cm11 4.4.4 bajecne a to mam 375 ram a single core 1,4ghz a na samsungoch nadstavba stoji za 2 veci
-
- Používateľ
No moja slavna Xperia s 430mb ram nesla vobec, tam si nemohol ani otvorit kontakty bez toho aby to sekalo 

- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
inac, necem zabrdnut, ale odkedy mam iphone 5s, nemal som problemy s cakanim 
zato na androiodoch desire z, desire x, desire s, s4 mini stale casom telefon spomaloval...
nehovorim ze iOS je vseliek, ale android funguje podobne ako windows - cim viac aktualizacii appiek a pod, tym pomalsie fon ide.
o dlhom aktualizovani appiek nehovorim.
a to som mal fakt rychle fony, take desire c by som ho asi hadzal o zem....
proste, bol som androidak, ale ten system by mali skor "uzavriet" na sposob iOS, a zrychlit ho.
android dokaze to iste co jeho prvotne verzie /v podstate/, ale potrebuje na to 10x vykonnejsi HW ako na zaciatku.
pamatam si, ako som rozbehal android este na Htc TouchPro2 (ktore malo windows mobile)... Dnes bez sance..

zato na androiodoch desire z, desire x, desire s, s4 mini stale casom telefon spomaloval...
nehovorim ze iOS je vseliek, ale android funguje podobne ako windows - cim viac aktualizacii appiek a pod, tym pomalsie fon ide.
o dlhom aktualizovani appiek nehovorim.
a to som mal fakt rychle fony, take desire c by som ho asi hadzal o zem....
proste, bol som androidak, ale ten system by mali skor "uzavriet" na sposob iOS, a zrychlit ho.
android dokaze to iste co jeho prvotne verzie /v podstate/, ale potrebuje na to 10x vykonnejsi HW ako na zaciatku.
pamatam si, ako som rozbehal android este na Htc TouchPro2 (ktore malo windows mobile)... Dnes bez sance..
-
- Používateľ
S tou hlaskou/vetou na mna nechod. Azda necakas od 100€ mobilu ze spravi sluzbu ako 600€ iphone. Porovnavas nemozne. Kazdy schopnejsi mobil za 150-200€ s androidom si svoju cenu bez problemov obhaji a pojde bez problemovo. 

-
- Sponzor fóra gold
no nemal, ale to nevadia to som mal fakt rychle fony, take desire c by som ho asi hadzal o zem....

iphone okrem toho, ze je iphone (hlavna nevyhoda), maly a drahy

no dneska som stravil cely vecer pozeranim telefonou, to do 200 clovek nic schopne nepozhana, uz som sa aj s 1gb ram uspokojil ale 4gb ROM je strasne malo (ked vam tam system necha par MB na appky).
redmi 1s som pozeral, ale recenzie to ma skor negativne ako pozitivne, moto g 2014 ma vyjde 208eur, co je no uz aj vela na mna.
a problem vsetkych tych telefonov s mediatekom je hlavne ten, ze tam to GPS ide jak sa mu chce, vykon staci
ach preco nechcem windows mal by som na vyber to prestigio alebo lumiu 630

main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- felipe25
- Pokročilý používateľ
s4 mini nieje ziaden sunt (stal 310eur..)... a to mal tiez problemy..
ano, iphonu sa smeju pre cenu, ale jeho HW je na inej urovni (alebo skor iOS je lepsie vyladene?)
ako, nemoze mat kazdy vlajkove lode S4, S5 aby mu nemrzol mobil.
Kolko % z celkoveho poctu android uzivatelov nema vlajkove lode, ale nieco na urovni Desire C, co operatori pchaju ludom za euro /pritom na tie mobily ludia zvyknuty na tlacitkove mobily ktore urobia vsetko bez zavahania - ludia len nadavaju potom/.
Urcite viac ako 50%.
Cize kazdy kto nema vlajkovu lod, ma mobil suci do kosa?
Samozrejme, ak ho nema len na volanie a SMS. Uz ked mam smartphone, tak si tam dam aplikacie, hry a pod, nie?
ano, iphonu sa smeju pre cenu, ale jeho HW je na inej urovni (alebo skor iOS je lepsie vyladene?)
ako, nemoze mat kazdy vlajkove lode S4, S5 aby mu nemrzol mobil.
Kolko % z celkoveho poctu android uzivatelov nema vlajkove lode, ale nieco na urovni Desire C, co operatori pchaju ludom za euro /pritom na tie mobily ludia zvyknuty na tlacitkove mobily ktore urobia vsetko bez zavahania - ludia len nadavaju potom/.
Urcite viac ako 50%.
Cize kazdy kto nema vlajkovu lod, ma mobil suci do kosa?
Samozrejme, ak ho nema len na volanie a SMS. Uz ked mam smartphone, tak si tam dam aplikacie, hry a pod, nie?
-
- Používateľ
Nik nemusi mat vlajkovu lod, kazdy android je iny, avsak nemozes od 100€ mobilu ocakavat ze pojde ako nieco s dualcore+ procakom a 1+gb ram.
Kazdy android v cene okolo 200€

- rix_o
- Sponzor fóra gold
a to Xiaomi Redmi Note uz je na teba velke a drahe? 9€nad cenu by nemal byt problem, 2gb ram 8gb rom
-
- Sponzor fóra gold
velke, ja teraz pokukujem po
http://www.etotalk.com/redmi-1s_p5758.html
kedze za 135eur vratane shippingu
, ale ja to poznam original jedine moj balik zastavia na colnici a uz to pojde... 
http://www.etotalk.com/redmi-1s_p5758.html
kedze za 135eur vratane shippingu

- rix_o
- Sponzor fóra gold
ja som cakal od 21.4 do 5.9 kym prisiel manzelke telefon, lebo posta co ma nastarosti colne v bb neposlala oznamenie a my sme cakali a cakali. Pekne mobil putoval naspat do singapuru a chlapik to nevedel pochopit ze som ho neprevzal a ze je u nas, po 2 tyzdnoch pochopil ze ho maju oni, tak nakoniec na druhy krat sme oznamenie dostali o overenie udajov a zaplatenie colneho, lenze boli dovolenky tak ubehli 3tyzdne kym to schvalili
taka moja skusenost
taka moja skusenost
- felipe25
- Pokročilý používateľ
ta to je sila,cakat 5mesiacov.. ziadal by som odskodne, ten mobil ti uz ani nemusel zaslat spat /sa cudujem, ze to vobec vratili nazad, ked to nebol kurier.../
tie zasielky z ciny a pod. sa dorucuju sposobom, ze ziadny OP, iba podpis...
tie zasielky z ciny a pod. sa dorucuju sposobom, ze ziadny OP, iba podpis...