Prenos čísla - skúsenosti
- Jaccobinho
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 31. Aug, 2010, 16:38
Re: Prenos čísla - skúsenosti
Veď keď ti volajú z retenčného oddelenia a ponúknu paušál keď odchádzaš, tak stornovať žiadosť by ti mal Orange, nestalo sa tak? Ja mám skúsenosť, že to robia takto. Z O2 síce prišla žiadosť o prenos, ktorú som podával, ale keď mi volal Orange a dohodol som sa s nimi na lepších podmienkach, tak Orange žiadosť z O2 stornoval.
HP Pavilion dv6-2170ec
CPU: Intel Core i5-430M RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX VGA: nVidia GeForce GT 320M 1GB DDR3 HDD: WESTERN DIGITAL Scorpio Black 750GB 16MB cache @ 7200 rpm PAD: Logitech Cooling Pad N120 OS: Windows 7 Home Premium SK
Skinzone.sk customized skin
CPU: Intel Core i5-430M RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX VGA: nVidia GeForce GT 320M 1GB DDR3 HDD: WESTERN DIGITAL Scorpio Black 750GB 16MB cache @ 7200 rpm PAD: Logitech Cooling Pad N120 OS: Windows 7 Home Premium SK
Skinzone.sk customized skin
to by asi mohli ale vychcani Telekom mi dal docasne cislo a ze vraj to mi ostane aj ked sa prenos zrusiJaccobinho napísal:Veď keď ti volajú z retenčného oddelenia a ponúknu paušál keď odchádzaš, tak stornovať žiadosť by ti mal Orange, nestalo sa tak? Ja mám skúsenosť, že to robia takto. Z O2 síce prišla žiadosť o prenos, ktorú som podával, ale keď mi volal Orange a dohodol som sa s nimi na lepších podmienkach, tak Orange žiadosť z O2 stornoval.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ak si podpisal viazanost s Telekomom, tak tu uz nezrusis. To ked ja som odchadzal z Orange do Telekomu, tak mi tiez zavolali z Orange retencneho - ale prva vec ktoru som im povedal bolo ze uz mam ale viazanost v Telekome, a oni hned ze "Tak potom je to bezpredmetne.". Ak si sa upisal Telekomu na 2 roky, retencne Orangu s tym nic nespravi.
tak to bude asi rovnaky pripad..shit
predpokladam, ze to docasne cislo len tak nezrusia
predpokladam, ze to docasne cislo len tak nezrusia
Spoiler: ukázať
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
no prenasam web aj pevnu linku
web prebehol na prekvapenie uplne bez problemov, za telefonom mam cakat este + jeden mesiac, preco to amjuu takto riesene zatial neriesim, nemam na to chut
zatial ide vsetko az podozrivo hladko ak odmyslim diametralne odlisne info od telefonistu pred a po prenose webu
urcite ale nieco vymyslia
cize tipujem podla citacie ze sa urcite ozvu ?
web prebehol na prekvapenie uplne bez problemov, za telefonom mam cakat este + jeden mesiac, preco to amjuu takto riesene zatial neriesim, nemam na to chut
zatial ide vsetko az podozrivo hladko ak odmyslim diametralne odlisne info od telefonistu pred a po prenose webu
urcite ale nieco vymyslia
u mna zatial kliked nevolal nik a odchadza im celkom pekna suma, kolegovia mali o poliovcu mensie faktury a to im tie zderky vyvolavali durch,to ze mam aj vdaka tomuto foru navod ako na nich mi pomohlo zrejme )hawkeye napísal:je mozne odstupit od prenosu cisla, ked som to realizoval na pobocke?
Je nejaka moznost vypovedat to zo zakona? V Telekome mi tvrdia, ze nie iba ak by som to mal cez net a kuriera.
Orange sa zrazu spamatal a nukaju +/- rovnaky pausal o 7e menej co pri 2r je uz slusny peniaz
.
cize tipujem podla citacie ze sa urcite ozvu ?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s