Zdroj

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
cellfactor
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32

Zdroj

Príspevok od používateľa cellfactor »

ahoj chcem kupit novy zdroj najlepsie by bolo aby bol totozny z tymto Seasonic M12II-620 80Plus Bronze 620W Retail ... modularny zdroj ktory by som len vymenil a vsetky kable co su by ostali bez zmeny... dakujem
Používateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Re: Zdroj

Príspevok od používateľa loleqboleq »

ten seasonic už máš, či ten sa ti páči ?? :?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
cellfactor
Používateľ
Používateľ

je to nahrada za ten seasonic ... mam ho ale viac menej mi odchadza je funckny ale zapinalo a vypinalo elektriknu a zrejme mi odisiel tak by som chcel vymenit zdroj bud za ten isty alebo nieco podobne kde urobim zmenu len v zdroji kable mi ostanu ci sa to da ci vecsina modularnych zdrojov ma podobne napetie a tak ... moc sa v tom nevyznam dakujem za radu
earthgoderu
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 20. Nov, 2013, 11:24

Príspevok od používateľa earthgoderu »

ostaň pri tom seasonicu ...
CPU:Intel i5 -4590 3,3Ghz + Gelid Tranquilo rev.2,MB: MSI H97 GAMING 3,RAM: Kingston 16GB DDR3 1600MHz CL10 , GPU: NVIDIA GF GTX 770 MSI GAMING , SSD: Crucial M550 256 GB, PSU: Corsair RM 550W, CASE: NZXT Phantom 530
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

cellfactor napísal:je to nahrada za ten seasonic ... mam ho ale viac menej mi odchadza je funckny ale zapinalo a vypinalo elektriknu a zrejme mi odisiel tak by som chcel vymenit zdroj bud za ten isty alebo nieco podobne kde urobim zmenu len v zdroji kable mi ostanu ci sa to da ci vecsina modularnych zdrojov ma podobne napetie a tak ... moc sa v tom nevyznam dakujem za radu
takže funguje, či nie ? a ako vieš, že ti odchádza ?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
cellfactor
Používateľ
Používateľ

funguje mi ale skor docasne ... hrka mi ako keby tam bola neaka porucha v ruhej izbe dokonca pocujem zo zaztrcky ako keby praskala a praska presne podla toho ako mi hrkoce ten zdroj neviem co je stym ... porucha si myslim nastala ked stale unas vypinala a zapinala ta posahana elektrika ... ked som vo win a nemam sputene dake programy ani nic tak to len slabo hrkoce no ked zapnem daku hru alebo viac programov zacina to silno praskat v zdroji reprakoch a sem tam mi az vypne monitor ale vypne hokvoli tomu ze mam zastrcku ako hlavny zdroj a ked vypnem zdroj zo zastrcky tak mi zvysne zapojene veci v zastcke mi neffunguju
elementar
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34

Príspevok od používateľa elementar »

to nemusi byt zdrojom skusal si inu zastrcku ? mate stare vedenie v dome?...
ak to robi zdroj tak sa da urcite lahko zachranit niekto sikovny by to spravil ;)

skor by som povedla ze zdroj praska podla toho ako "praska zastrcka"

je to taky zvuk ako ked zdroj pripojis k stave v zadu kablom ?

skusal si pripojit na tu zasuvku iny spotrebic trebarz mikrovlnky su dobre zruty a hned zistis ci je to zdroj alebo vadne vedenie
Spoiler: ukázať
PC1:MB: ASUS PRIME Z490-P, CPU: 10700F@4,9 + Corator DS + Noctua NF-P14,NOCTUA NF-A15 1.28V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 1060 6GB @2000(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung 870 512GB ,PSU: Seasonic M12II-620W ,OS: Win 10 ,LCD: 31.5" AOC 2560x1440,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: HyperX FPS PRO load 425[W]
Net
AS SSD
cellfactor
Používateľ
Používateľ

zastrcku som vymienal robi to aj pri inych ... skusal som zobrat pc a pripojil som na inu zastrcku robi mi to tiez este moze byt ze daka faza je zla alebo nieco otec je elektrikar tak to dufam zisti ... ked mam zapnutu telku tak nic sa take nedeje ani celkovo na poschodi kde mam pc je vsetko v poriadku ako svetlo a podobne ... ten zvuk je stale rovnaky pri windowse je pomaly take ako keby cez ventilator bol neaky kablik ... ked zapnem hru tak je to niekolko nasobne hlucnejsie ... divne bolo to ze ked mi to zacalo robit tak som vybral zdroj prefukal som ho osadil zapol a slo vsetko v poriadku no po par hodinach mi to urobilo zas ... teraz je to stale aj ked ho vypnem aj ked ho precistim robi to furt az nato ze uz mi aj repraky praskaju a sem tam mi preblikne monitor

inak ten seasonic uz nemozem najst v obchode poradite nahradu ?

vymenil som sietovi kabel, vyfukal som zdroj a stale nic tak co mi teda poradite ? ... inak ten zdroj ako keby stahoval celu elektrinu u nas niekedy preblikne svetlo v izbe presne na zvuk toho zdroja tak isto mi monitor vypne nachvilu repraky praskaju ... neake rady ? zajtra idem do obchodu nech mi ten zdroj premeraju dufam ze to bude len tym zdrojom

Návrat na "Nákupná poradňa"