ľave predné reprov aute problém

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00

ľave predné reprov aute problém

Príspevok od používateľa spencer »

Zdravím chlapci , pračudesný problém mám , kupil som opel tigra r.v 1995 , v nej bolo rádio http://autoradia.heureka.cz/pioneer-deh-2920mp/ a v zadu original repro papierové v predu vpravo original papierak tiež a v ľavých predných sony reprak celkom slušny .zadné repro šuštia pri trocha vyššej hlasitosti je vidieť že už sú v prdeli aj vzhľadovo . predný pravý papierak akotak hral celkom pekne , ten sony reprak naľavo na začiatku keĎ pustím radio ,pukne a hrá o moc slabšie ako ten papierak vpredu navyše pri vyššej hlasitosti čo papierak v pohode stíha tak sony začne pukať jak keĎ skratuje niečo . vzadu som ich úplne stlmil tie papieraky a nehal hrať iba predok . . kúpil som nové repro http://www.alza.sk/blaupunkt-gtx-663-de ... 403259.htm že ich dám dopredu že je asi zlý ten sony repro . vymenil som najprv ten dobrý papierak a skúsil čisto len predok a ľavu stranu to je st hral len ten nový a hral fest dobre , tak som odpojil aj ten sony a nahodil tam nové repro ale výsledok taký istý - pri štarte rádia pukol a pri vyššej hlasitosti pukal furt . preto so m teda nehal hrať zatiaľ len jedno repro to nové a do ľavých predných som nedal zatiaľ nič . myslíte že je niekde problém vo výstupe z rádia ? je tma klasika iso konektor žiadné zliepance ani iné zásahy čistý ako nový . zajtra možno budem mať k dispozicii jedno rádio a skúsim to či už pôjde repro v predu v ľavo ako má , ak by bolo zlé radio je už odpísané alebo šikovný elektrikár vie kde hľadať chybu ? Ďakujem :?
Spoiler: ukázať
Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx BlackCPU :Intel Core i5 10300H Comet Lake RAM : RAM 24GB DDR4GPU : NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GBSSD : SSD 512GBHDD :1000 GB HDD Sound cardFiiO E10 OlympusOS : Windows 10 64-bit Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš :evolveo wm430
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Re: ľave predné reprov aute problém

Príspevok od používateľa shiro »

ked nezaberie vymena repraku, tak logicky bude problem v radiu. Tu sa nema co ine pokazit.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
spencer
Používateľ
Používateľ

vedenie káblové ale to asi nie , ta iso redukcia tiež tomu dávam malu šancu , a skôr by ma zaujmalo či už niekto počul o takomto probléme a či sa to da opraviť lebo rádio hra ozaj dobre a anemá iné problémi
Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx BlackCPU :Intel Core i5 10300H Comet Lake RAM : RAM 24GB DDR4GPU : NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GBSSD : SSD 512GBHDD :1000 GB HDD Sound cardFiiO E10 OlympusOS : Windows 10 64-bit Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš :evolveo wm430
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

Kludne mozu byt aj kable. 20 rokov je dost dlha doba aj na kabel, obzvlast v aute, kde je ovela viac vystaveny teplotam ako doma - napr. mohla popraskat izolacia, kabel na tom mieste zaoxiduje a problem je hned na svete. Ak sa da, tak skus repro napojit priamo na radio a mas istotu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
spencer
Používateľ
Používateľ

problém je taký , čo je konektor s kablami na ťahanými po aute tak ho nejde potiahnuť bližšie ku mne iba na vnutorný okraj toho plechu kam sa vsúva radio no a ešte k tomu je ten konektor spojený napevno aj s konektormi od napajania na radio od baterky t.jest nemôžem napojiť rádio na napajanie a repro kable nechať odpojené . zajtra mi kamarát požičia rádio uvidíme potom .
spencer
Používateľ
Používateľ

ďakujem za radu , rádio bolo zle asi nejaký koncovi zosilovač v prdeli . takže jedno repro hapruje ale dá sa vypnuť každopadne už mám druhé ktoré ide dobre .

Návrat na "Hardware všeobecne"