Ako rozumne minúť zostatkový kredit?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2012, 07:44
Ako rozumne minúť zostatkový kredit?
Ahojte, mám SIM kartu na ktorej mám dobíjací kredit od Orange. Keďže ho stále dobíjam (v opačnom prípade by prepadol) a telefonujem málo, mám tam momentálne viac ako 100 eur. Informoval som sa na prenesenie kreditu a maximum čo sa dá preniesť je 60 eur. Ako môžem rozumne zostatkový kredit minúť? Prevolať ho neprevolám. Sú nejaké stránky kde sa dá platiť cez SMS resp. použitím kreditu?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Ako rozumne minúť zostatkový kredit?
eroticka linka
pripadne nejake dobitie ineho kreditu alebo nieco podobne. Prevolat to asi neprevolas. TO by si inac sem tu otazku nedal
pripadne nejake dobitie ineho kreditu alebo nieco podobne. Prevolat to asi neprevolas. TO by si inac sem tu otazku nedal
NB: Asus ROG Strix G16
kredit ti neprepadne, len proste po 3 mesiacoch sa ti zmrazi. Pri dalsom dobiti sa ti zas obnovy. Chod do orangu a spytaj sa aky pausal by bol preteba vhodny.
Ak sa chces toho zbavit, tak skus nejake hodnoverne sutaze.
Ak sa chces toho zbavit, tak skus nejake hodnoverne sutaze.
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
sutaz alebo na nejake chore deti to poslat
Tiez som mal taketo problemy, potom som presiel do O2, dal si fér program, kolko prevolam tolko mi pride faktura...
Proste taky kredit, mozes prevolat aj 0€, nic neplatis ake zasa ked potrebujes tak mas...
Ak ho potrebujes len minut tak - bazos poukazky. (tie mozes potom aj dalej predat)
Proste taky kredit, mozes prevolat aj 0€, nic neplatis ake zasa ked potrebujes tak mas...
Ak ho potrebujes len minut tak - bazos poukazky. (tie mozes potom aj dalej predat)
-
- Používateľ
Erotické linky, XXX stránky, chaty a pod. nepovažujem za rozumné minutie kreditu. Mal som na mysli nákup PC hier alebo nejakého tovaru. Existuje nejaký spôsob ako preniesť kredit z mobilu do elektronických peňazí alebo na účet?
Kredit napr. ulož.to ? môžeš sťahovať do zblbnutia za 60 Eur...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Skus zistit, ci niekto z tvojho okolia nepotrebuje nieco, co bolo vyssie spominane ( rozumej nie potreba volat na eroticku linku, ale napr. nejaky ucet zakupit). Popripadne ak bude niekto chciet poslat nejaku dotaciu, napr. charita a pod, tak nech ti da peniaze a posles to z tvojho telefonu.
-
- Používateľ
Máte niekto skúsenosť s hellshare? Je tam nejaká platnosť kreditu? Dá sa kredit odtiaľ potom preniesť na účet v banke? A ak áno je za to nejaký poplatok?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Este ma napadlo, jazdis autom / MHD ? mas moznost si kupovat sms listok, popripadne platit parkovisko. Neskusil si inak kontaktovat Orange a povedat im svoj problem ?
alebo dobi niekomu kredit a on ti dá cash na ruku. (ak sa to teda ešte funguje)
-
- Používateľ
Ako som už spomenul - Orange mi neprenesie viac ako 60eur. Tento problém by som vôbec nemal ak by ma zlodejský operátor nenútil si stále dobíjať kredit.
to neprenesie viac ako 60 eur je myslene ako, celkovo za zivotnost cisla? ci 60 eur je limit na mesiac?
neda sa to prenasat po ciastkach?
neda sa to prenasat po ciastkach?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nielen O2 ma program fer, ze kolko prevolas, tolko pride faktura. Ma to aj Orange a mam na to tak 4 tel. cisla.
Hellshare pouzivam roky, pokial viem, kredit nemazu. Ale ja kredit dobijam pravidelne, este sa mi nestalo aby mi tam ostal dlho visiet
Hellshare pouzivam roky, pokial viem, kredit nemazu. Ale ja kredit dobijam pravidelne, este sa mi nestalo aby mi tam ostal dlho visiet
NB: Asus ROG Strix G16
- sebinho
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 01. Máj, 2011, 10:15
mozes do World of tanks investovat