ale vcera bol fakt daky divny den, togtober som musel doslova vydriet, kym som to splnil mal som winrate 33%, potom som ju musel vylepsovat s pz II G zas Boa ked ten TOG nebude stat za to, tak ma slahne
a inak ja by som sa aj pochvalil ale jak sa pochvalim, zauraduje zakon schvalnosti a vsetko sa dokaka
Ti ludia su fakt dementi, Type 59 do mojho Cometu nasypal 4 goldy, pointa je, ze 3x z toho trafil pasy a nasledne zhynul, za pomoci mojich spolubojovnikov . Keby nebol magor a zjavne nejazdil full gold tak som uz mrtvy, takze sa vlastne nemozem stazovat .
Inak všimol som si ešte jednu vec. Su tanky, ktoré v dany den podla rozhodnutia hry nezvitazia, dnes je to pre mna T110E5.Včera to bol E100. Ani 8 hier s tankom neprinieslo jedinu vyhru rovnako ako včera. Inak predvčerom to bola T54E1 a den predtým rovnako ako dnes T110E5...
Naposledy upravil/-a pepo30 v Ut 14. Okt, 2014, 21:01, upravené celkom 1 krát.
Tak dnes som sa už normalne nasral a predal E5. Kupil som T57heavy, tak uvidime... A to musim dodať, že som ten tank zbožnoval, hralo sa mi s nim super ale za posledne 2 - 3 mesiace som s nim padal bezpečne nadol čo sa statov týka...
EDIT: Ja som uplny noob, konečny dnešný rezultát: Wins/Battles: 8 (26) (30.8%)
EDIT2: V posledne asi 3 dni mam obrovské problemy s pingom, kde mi skače po 19.00hod. cez 100ms až po cca 250ms. Prakticky nehratelne večer...
Asi narazas na toto: there will be more “IS-6″ and “Super Pershing” missions in the future, without the tough conditions like “complete a quest 27 days out of 30″. Nemyslim, ze myslia priamo tieto dva tanky, skor styl misie na ne, kde nebol ziadny denny limit.
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander