Kupit stare auto alebo dat dokopy aktualne?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Kupit stare auto alebo dat dokopy aktualne?
Tak ono keby som velmi chcel, tak sa auto prepise na mna.
Na tomto sa uz dost veci menilo, jazdim na nom hlavne ja ( rozumej je sice priatelky, ale ta maximalne ide na nakup a aj to vacsinou idem s nou ).
Tak ci tak by som musel aj do ineho auta vrazat, kupu gum ale neberiem ako nejake hrozne vydaje, to sa kupuje predsa na kazde auto. Uvazoval som nad tym uz dlhsie, zbieral nazory ostatnych ludi a fakt toto mi pride ako naj volba na dany moment.
Na tomto sa uz dost veci menilo, jazdim na nom hlavne ja ( rozumej je sice priatelky, ale ta maximalne ide na nakup a aj to vacsinou idem s nou ).
Tak ci tak by som musel aj do ineho auta vrazat, kupu gum ale neberiem ako nejake hrozne vydaje, to sa kupuje predsa na kazde auto. Uvazoval som nad tym uz dlhsie, zbieral nazory ostatnych ludi a fakt toto mi pride ako naj volba na dany moment.
Gratulujem, patris k 25% vodicom, kt. zalezi na stave svojho tatosa. Staci len ak sa pozriem cez okno. Svagrov opel mal 8 rocne sviecky.. Ale brembo(!) dosticky.. co z toho, ked to dali na znehodnoteny kotuc, cize brzdny ucinok bol 1/3.landrower napísal:zas s stk kazdy rok neprehanajme
ja svoje auto drzim v dobrom stave pre vlastny zaujem a nie preto aby preslo stk.... ktoru si aj tak preventivne zaplatim nech tam nemusim chodit dva razy a ked nieco mi vytknu tak to aj spravim. nie ze by mi zatial nieco vazne vytkli. (nesumernu rucnu brzdu neberiem vazne lebo ta je dobra len na to aby som sa nezgulal z kopca a to robi dobre no aj tak podju nove brzdy v dohladnej dobe cize to je bezpredmetne)
nebyt STK, tak uz brzdi na zeleze.
Aj mne piskal remen. Stacilo odmastnit.Chris napísal:tak vybral si si cestu do pekla.
zimne gumy, ked ti piska, tak asi aj rozvody/klinovy, vyfuk,stahovanie okna atd..
neni lahsie kupit ine ale VLASTNE auto a investovat do SVOJHO ?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
+ ak piska klinovy tak to je 10€ polozka co sa neoplati nad tym vobec zamyslat a prdnut tam novy aj ked, ked sa nad tym zamyslim, moze klinovy vobec piskat? asi ani nie ci?
inak, co sa okien tyka, skus premazat listy ked sa pomaly stahuju (vnutri v dverach vodiace listy pre zdvihaci mechanizmus - taky noznicovy byva na vacsine aut co som videl), ked to neni namazane jednak to piska a potom sa to aj spomali... robil som to uz na viacero starsich autach a zazracne pomohlo
ad vrzgajuca sedacka - to sa neoplati riesit, ci? taketo veci ma z miery nevyvadzaju, kedze mam opel, notoricky znamy vrzgajucimi sedackami, najma pod vodicom
inak, co sa okien tyka, skus premazat listy ked sa pomaly stahuju (vnutri v dverach vodiace listy pre zdvihaci mechanizmus - taky noznicovy byva na vacsine aut co som videl), ked to neni namazane jednak to piska a potom sa to aj spomali... robil som to uz na viacero starsich autach a zazracne pomohlo
ad vrzgajuca sedacka - to sa neoplati riesit, ci? taketo veci ma z miery nevyvadzaju, kedze mam opel, notoricky znamy vrzgajucimi sedackami, najma pod vodicom
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
klinovy moze piskat a aj piska. urcita cast smyka a dalsia zabera, tam vznika ten zaber remena a piska.
tesnenia po bokoch okien je fajn namazat silikonovym olejom..
Inak nove tlmice nahodene.. +90€ len predok aj s robotou.
Ma niekto pristup do intercars?
tesnenia po bokoch okien je fajn namazat silikonovym olejom..
Inak nove tlmice nahodene.. +90€ len predok aj s robotou.
Ma niekto pristup do intercars?
- landrower
- Pokročilý používateľ
90 aj s robotou predne tlmice? to mi nevychadza
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Land : tu sedacku budem riesit, ak najdem nieco vhodne z vrakaca / inzerat a pod
A ano, remen je len par euro, preto ho dam vymenit.
A ano, remen je len par euro, preto ho dam vymenit.
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak potom hej
ja to moc nechcem riesit, kedze mam s airbagmi sedacku... vlastne aj tak mi svieti kontrolka airbagov lebo som sa este nedonutil pozriet kontakty v sedacke takze to je asi jedno
ja to moc nechcem riesit, kedze mam s airbagmi sedacku... vlastne aj tak mi svieti kontrolka airbagov lebo som sa este nedonutil pozriet kontakty v sedacke takze to je asi jedno
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
vsetko je len par aut, ak to das dokopy tak zistis, ze si mohol mat nieco ine .
Tak si daj cim skor prepisat na seba , vies jak vsetci slubuju slubuju a ked pride na krajanie chleba tak...
Tak si daj cim skor prepisat na seba , vies jak vsetci slubuju slubuju a ked pride na krajanie chleba tak...
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- landrower
- Pokročilý používateľ
s tymto inak suhlasim - kym to neni tvoje tak to s investiciami neprehanaj...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Ako ja Vas chapem, ale s priatelkou som uz dlhsie, treti rok uz spolu aj byvame, takze velmi sa tohto nebojim, nehovoriac, ak by sa auto prepisalo na mna, tak poistku by som platil takmer raz tolko, aspon co som pozeral na nejakych kalkulackach. (Teraz neplatim ziadnu, lebo to platia jej rodicia ).
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
chalani tych uzasnych 150eur co sa tu "investuje" do auta zase nevidim az tak tragickych : pri rade neinvestuj do auta ktore ti nepatri niekto z vas zohladnil aj to, ze mlady sa na tom aute co mu nepatri dva roky vozi a nic za to nezaplatil ? ziadne pozicovne, ziadnu stratu hodnoty [!!!], neviem ci platil poistky tusim hej, bolo to napisane na zaciatku
No vidite... az taka hrozna tragedia to zase fakt nebude. Nebavime sa tu o A8L a opravach za 16.294eur bez dph...
No vidite... az taka hrozna tragedia to zase fakt nebude. Nebavime sa tu o A8L a opravach za 16.294eur bez dph...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Presne tak, poistku neplatím, servis som platil, ale to preto, lebo som odmietol peniaze za to + to isté aj STK + EK.
Inak akurát som ho vybral zo servisu, oprava športového zvuku + výpary v aute ma vyšli na 200kč ( necelých 8e ak dobre rátam )
Inak akurát som ho vybral zo servisu, oprava športového zvuku + výpary v aute ma vyšli na 200kč ( necelých 8e ak dobre rátam )
- landrower
- Pokročilý používateľ
Inak povedané, ferko to zvaril na prehnitom mieste a je to ok, ale o rok sa body kde to bolo zvarane rozpadnú. Na druhej strane, oproti cene nového dielu sa to oplatí
Ano. Robota to je na polhodky, ked si svihnes a servis je u nas na dedine. Vozia si sem opravovat auta az z PP, lebo kvalitny servis sa zhana tazko, hlavne taky, kde ta neojebabru.landrower napísal:90 aj s robotou predne tlmice? to mi nevychadza
Ja som to dal zrobit jeho synovi, lebo sa pozname, tak tam sa da urobit pekna cena. Znacku ti nepoviem, lebo nevedel kto vyraba aftermarket na moje auto a ake su tam cenove relacie. Ale, ze da nejake kvalitne za rozumnu cenu.
Podla katalogu intercars to vyzera asi na magnum.
A ide to pekne, uz mi aute nechce od tych vytlkov vyrazit zuby a platnicky
heh, nechápem, na čo ideš 2x vyhadzovať peniaze na jednu vec (výfuk) v priebehu pár dníKrutibrko napísal: 1)Auto som dal vcera do servisu na opravu nejakej praskliny na vyfuku, malo to hnusny zvuk + bolo citit vypary ak som stal na mieste, dnes to hadam bude opravene, som zvedavy na cenu.
2) na konci mesiaca ide auto na poriadny servis, rozumej da sa to znamemu ( resp. priatelky ujo ) do dielne a bude sa pravdepodobne robit komplet vymena vyfuku