asus n56jr zobrazenie ciernej
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
asus n56jr zobrazenie ciernej
ahojte, viete mi niekto poradit ako nakonfigurovat farby na tomto notase? cierna je az moc cierna. a korigovanie cez jas a kontrast nie je to prave. dakujem
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: asus n56jr zobrazenie ciernej
notebooky maju obrovske problemy s farebnou vernostou, to je predsa znamy fakt. HP robilo nejaky superspecialny displej v rade myslim Z, urceny prave pre kožmekerov co musia mat prenosne stanice na spracovanie videa a podobne, ale stalo to taky ranec ze som musel vytahovat kardiostimulator ked som to videl.
Inak neviem ako moze byt farba cernejsia ako cierna ale to uz je len detail. Na notebookoch proste toho moc nevymalujes. Skus hladat v googli asus n56jr calibration alebo nieco na tento sposob... len tie otrasne ach pardon chcem povedat bezne 6bitove panely proste maju svoje fyzikalne limity.
Inak neviem ako moze byt farba cernejsia ako cierna ale to uz je len detail. Na notebookoch proste toho moc nevymalujes. Skus hladat v googli asus n56jr calibration alebo nieco na tento sposob... len tie otrasne ach pardon chcem povedat bezne 6bitove panely proste maju svoje fyzikalne limity.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.