ORANGE DSL - skúsenosti, rady atď.
Re: ORANGE DSL - skúsenosti, rady atď.
Tak Orange dnes dokurvil ponuku, ako este nikto...
Spoiler: ukázať
ale maju najlacnejsi DSL internet! od 6,99€ mesacne! mega rychlost 2/0,5Mbit/s
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
ja som nedavno predlzil viazanost, cca 10 dni pekne to poku*vili
MB: MSI Z77A-GD65 | CPU: Intel i7 3770k + Noctua NH-D14 | RAM: Corsair 16GB @ 1600MHz |VGA: MSI GTX 1070 GAMING
SSD: Intel 520 - 120GB| SSD: Crucial MX100 - 256GB| CASE: FRACTAL Define R4 | PSU: Corsair TX 750W | Monitor: LG 34GK950G + ASUS MX279H
SSD: Intel 520 - 120GB| SSD: Crucial MX100 - 256GB| CASE: FRACTAL Define R4 | PSU: Corsair TX 750W | Monitor: LG 34GK950G + ASUS MX279H
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
myslis toto? http://www.zive.sk/clanok/99667/orange- ... ovicu-viacCageJ napísal:Tak Orange dnes dokurvil ponuku, ako este nikto...
to je aj tak jedno lebo to vdsl pomali aj tak nikde nemas, a tam kde je uz je aj nejaky kabel/optika/atd
Keď máš viazanosť, tak Ti ostane rýchlosť a cena na akej ste sa dohodli pri podpise.Sanzi napísal:ja som nedavno predlzil viazanost, cca 10 dni pekne to poku*vili
dem sa podelit o moje najnovsie skusenosti. Par mesiacov som nebol doma tak som poziadal o znizenie rychosti na VDSL 20/2 ze nemusim platit VDSL 50/5. A tu sa zacali moje problemy s orange. Znizenie rychlosti prebehlo za par dni ale profil bol cca 16,5/1,5 Mb tak som zavolal na orange linku nech mi nastavia profil linky na 21000/2100. Odpoved bola ze mam 60% z linky a ze je to v poriadku. Takato odpoved ma vytocila a ze to nieje v poriadku ze im tiez budem platit 60% z ceny!!! Panko sa stale vyhovaral a ze teraz maju stale taketo odpovede z Telekomu a ze mam ist na pobocku a spisat reklamaciu. Tak som a aj spravil ale odpoved prisla ze je vsetko v poriadku. Tak som to dalej neriesil a odcestoval som.
Ked som sa vratil na slovensko opat som poziadal o zvisenie rychlosti na 50/5. Za par dni zacal ist internet rychlejsie tak som skontroloval router a tam profil 38,5/3,5 Mb. Znova telefonat na linku a opat odpovet typu 60% z linky....
Zaziatkom mesiaca mi skoncila viazanost tak som si povedal kaslem na orange prenesiem internet do Telekomu ze sa budem hadat priamo a nie sprostredkovane.
Prvy sok bol ked mi povedali v Telekome ze linku nevedia preniest ze musim poziadat o nove pripojenie???!!! Tak som v telekome spisal novu zmluvu a hned som v orange poziadal o zrusenie linky. Za tyzden odpoved z telekomu ze linku nevedia zriadit z kapacitnych dovodou.
Tak som hned volal do orange a dal som storno - storna(aby mi ostala linka v orange).
Poradte mi prosim ako postupovat aby mi nastavili profil ktory bude odpovedat objednanej a platenej sluzbe VDSL 50/5.
Ked som sa vratil na slovensko opat som poziadal o zvisenie rychlosti na 50/5. Za par dni zacal ist internet rychlejsie tak som skontroloval router a tam profil 38,5/3,5 Mb. Znova telefonat na linku a opat odpovet typu 60% z linky....
Zaziatkom mesiaca mi skoncila viazanost tak som si povedal kaslem na orange prenesiem internet do Telekomu ze sa budem hadat priamo a nie sprostredkovane.
Prvy sok bol ked mi povedali v Telekome ze linku nevedia preniest ze musim poziadat o nove pripojenie???!!! Tak som v telekome spisal novu zmluvu a hned som v orange poziadal o zrusenie linky. Za tyzden odpoved z telekomu ze linku nevedia zriadit z kapacitnych dovodou.
Tak som hned volal do orange a dal som storno - storna(aby mi ostala linka v orange).
Poradte mi prosim ako postupovat aby mi nastavili profil ktory bude odpovedat objednanej a platenej sluzbe VDSL 50/5.
ja som v piatok presiel s vdsl 20/2 na 50/5 a tiez mi dali naprd profil linky,v sobotu rano som volal na infolinku a do pol hodky to zmenili , ale rychlost mi zapli az dnes
MB: MSI Z77A-GD65 | CPU: Intel i7 3770k + Noctua NH-D14 | RAM: Corsair 16GB @ 1600MHz |VGA: MSI GTX 1070 GAMING
takze mas 50/5 aj profil ???Sanzi napísal:ja som v piatok presiel s vdsl 20/2 na 50/5 a tiez mi dali naprd profil linky,v sobotu rano som volal na infolinku a do pol hodky to zmenili , ale rychlost mi zapli az dnes
ty byvas v ustredni ? TO snad nie je ani mozne
Pozdravujem po dlhej dobe
Dnes som sa znova upísal u oranžových na 2 roky, predlžil som zmluvu na DSL linku. Nakoľko mali akciu - 5,EUR zobral som profil 20/1M za 16,99 ,- EUR
Dnes som to vybavoval cez ich caal centrum. Večer dôjdem domov a hľa v statuse routra som ostal zírať .
Akurát je problém, že aj napriek reštartu routra linky my stále dáva iba 10M/512kbps..
Stretli ste sa s tým niekto ??
Dnes som sa znova upísal u oranžových na 2 roky, predlžil som zmluvu na DSL linku. Nakoľko mali akciu - 5,EUR zobral som profil 20/1M za 16,99 ,- EUR
Dnes som to vybavoval cez ich caal centrum. Večer dôjdem domov a hľa v statuse routra som ostal zírať .
Kód: Vybrať všetko
Downstream Upstream
SNR Margin:6.0 16.8 db
Line Attenuation:9.5 8.5 db
Data Rate:22368 1150 kbps
Max Rate:23664 1592 kbps
CRC1 0
Stretli ste sa s tým niekto ??
supportsat.cz - CZ a SK fórum pro fandy satelitního příjmu. CZ and SK forum for fans of satellite tv and satellite boxes.
hej vyckaj chvilu...
predtym si mal ake parametre linky?!
predtym si mal ake parametre linky?!
<<<<
supportsat.cz - CZ a SK fórum pro fandy satelitního příjmu. CZ and SK forum for fans of satellite tv and satellite boxes.
No dnes o 12:15 hod . je to už lepšie.. 10 min. pred tým my došla potvrdzujúca SMS o zmene profilu..
, ale môže byť že ten rozdiel je spôsobený tým,že som to meral cez wi-fi noťasu. Po obede to vyskúšam na priamo cez LAN kábel..
, ale môže byť že ten rozdiel je spôsobený tým,že som to meral cez wi-fi noťasu. Po obede to vyskúšam na priamo cez LAN kábel..