Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia
Re: Vas pocitac je zablokovany, Slovenska policia
Dneska sa mi podarilo chytit tento ransomware. Safe Mode nefungovalo (win sa spustilo ale hned aj vyplo samo). Skusal som malware bytes cez hiren mini-xp, ale ani to nebolo ono. LAN kartu mi nerozpoznal v mini-xp (stiahol som najnovsiu verziu hiren), takze som nevedel spustit online scan od ESETu. Nakoniec som stiahol ESET SysRescue - krasny prepracovany system (linux/unix), rozpoznal aj on-board sietovku, takze som vedel updatnut (original DB bolo este z jula) a pomohlo. Takze vyzera tak, ze sa vratim spat k ESETu z AVAST free.
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
avast si si ani nemusel davat, to si mohol ostat na win defendery
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Vtedy jak som presiel na Avast taka podla testov co som pozrel mal celkom slusny vykon...
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Free verzia alebo platena?
Mne cez spustenu free verziu presla jedna z prvych verzii.,. videl som iba zablesk, ako vpravo dole vybiehalal Infiltracia, ale obrazovka bola v tej chvili zmenena na ten oznam
Mne cez spustenu free verziu presla jedna z prvych verzii.,. videl som iba zablesk, ako vpravo dole vybiehalal Infiltracia, ale obrazovka bola v tej chvili zmenena na ten oznam
Spoiler: ukázať
free verzia
keď nejaký známi s tým prídem, ihneď robím format a nový windows...