"Skladači" na iných fórach

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Re: "Skladači" na iných fórach

Príspevok od používateľa loleqboleq »

mňa to aj tak vždy prekvapí, že čo v takých návrhoch človek nájde...som sa s ním tam ešte naťahoval a vysal zo mňa úplne energiu...celkom ma pobavilo, že chcel dôkaz, že G3258/i3-4150 a i5-4460 strčí 63XX aj o polnoci do vrecka, tak som link na exhw spolu s rozlúčkou, že už naňho naozaj nemám náladu tomu dal miniatúrne písmo a on v ďalšom príspevku písal, že nedokážem dať ani link :facepalm: to naozaj nemá cenu riešiť, bral som to ako zaujímavosť, že aj niečo takéto ešte existuje (teda takýto ľudia)
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

sa tak nudis v skole or v praci ? :-)
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

celkom rád blúdim v poradniach a konieckoncov som takto dúfam len pomohol nejakým neznalým, aby hneď nebrali jeho návrh, ak napíše ako prvý :facepalm:
a u mňa je to skôr školo-práca a rád si pri pauzách pozriem poradne...to je "efektívne" využitie voľného času, čo ? :laugh:
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
gammaray
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa gammaray »

Len naozaj zopar ludi vie skladat vyvazene zostavy. Tomu sa musi clovek venovat a nie sadnut za e-shop a naklikat :). Nedavno som prisiel k byvalemu kolegovi, nesiel mu PC (chyba je vedlajsia) a ked som otvoril skrinu tak SATA kable do diskov boli nalepene na bocnici ktora ich ohybala (neboli to L-kove samozrejme) a disky vyhadzovali chyby v smarte. Ceresnickou bolo ked som uvidel ventilator na NH-U12P osadeny naopak, netocil sa. Potom to chudak po oprave nejak rozbehol. Plus dalsie veci uz radsej nemenujem. A IT firma specializujuca sa aj na naskladanie zostav v Martine. Samozrejme nebudem menovat.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

len pekne pomenuj, nech vieme kde si davat pozor. :-)
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

LOCK, kazdemu normalnemu je jasne preco a zaco. Ked ma niekto s niekym problem, nech si to s dotycnym riesi osobne/neosobne, nemusi do toho tahat nas. Zalozte si hejtersky kruzok na cele s Rytmusom a efekt bude rovnaky, ziadny.

PS: v principe tie zostavy nemozu byt dobre, lebo v troch zo styroch je AMD, a to sa nepatri uz len z etickych dovodov.

.

Návrat na "Debata o všetkom"